2. prosince

Laborant/ka, analytik provozu - Modřice - AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o.

25 000 – 35 000 Kč/měsíc

Unikátní technologie na recyklaci PET lahví je devízou společnosti PETKA CZ, dceřinou společností AVE CZ odpadové hospodářství.

Nebojíte se komunikovat, dokážete se orientovat v číslech, analýzy Vám nejsou cizí a zároveň Vás neodradí administrativa? Pak se nám ozvěte, rádi Vás poznáme.

Nabízíme:

• Zajímavou a různorodou práci v dynamicky se rozvíjejícím oboru recyklace plastů (PET)
  • Zaměstnání na hlavní pracovní poměr na dobu určitou 1 rok, v případě oboustranné spokojenosti možnost prodloužení na dobu neurčitou
  • Pohodový a přátelský tým – rádi Vás zaškolíme
  • Možnost rozšíření znalostí v oboru recyklace plastů
  • Bonusy a prémie
  • 5 týdnů dovolené
  • Příspěvek na stravování
  • Vhodné pro absolventy
  • Pozici vhodnou pro muže i ženy

Náplň práce:

• Provádění laboratorních rozborů vzorků z výroby – MS Excel
  • Evidence záznamů u vyhodnocených vzorků z výroby v Excelu
  • Metoda vážení na analytických vahách, třídění, vyhodnocování nečistot ve vzorcích drti v jednotkách ppm

Požadujeme:

• Ukončené SŠ vzdělání
  • Řidičský průkaz skupiny B. výhodou
  • Pokročilou uživatelskou znalost práce na PC – zvláště Excelu
  • MS Office na uživatelské úrovni
  • Pečlivost
  • Samostatnost, loajalitu a pozitivní přístup k práci

O AVE:
Jsme jednou z největších společností na trhu v oblasti odpadového hospodářství, komunálních služeb, sanací ekologických zátěží, demolic, údržby komunikací a facility managementu. Obsluhujeme přes 2 000 000 obyvatel a v ČR působíme již od roku 1993. Kromě českého trhu působí skupina AVE také na Slovensku a Ukrajině. Jsme společensky a ekologicky odpovědná společnost. Vše provádíme s pečlivým ohledem na ekologii a ochranu životního prostředí. V regionech, kde působíme se snažíme být dobrým sousedem.

Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Bonusy/prémie, Zdravotní volno/sickdays

Místo pracoviště:
U Vlečky 592, Modřice
Plat:
25 000 – 35 000 Kč/měsíc
Na dobu určitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou