HOPI je rodinná, dynamicky se rozvíjející společnost, která nabízí nejen kariérní růst, ale i stabilitu, kvalitu poskytovaných služeb našim zákazníkům. 👨👩🚛
Logistiku děláme 33 let. V průběhu dekád se působení HOPI rozrostlo i do dalších zemí v regionu střední a východní Evropy. Z důvodů kvality poskytovaných služeb a dlouhodobé spolupráce s našimi klienty realizujeme přepravy v rámci celé Evropy. Za skvěle fungující logistikou v HOPI stojí nejen dobře nastavené procesy, ale hlavně schopní lidé. Ti, kteří přistupují k práci pečlivě a zodpovědně tak, abychom dokázali dodržet vysoké standardy kvality. Právě někoho takového hledáme k nám do oddělení mezinárodní dopravy. Máte logické uvažování a dokážete domýšlet souvislosti? Výborně! Staňte se jedním z nás a přidejte se do HOPI týmu mezinárodního spedičního oddělení české společnosti s nadnárodní působností!
Závodní stravování, Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Mobilní telefon, Možnost si napracovat hodiny, Firemní akce, Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Sleva na firemní výrobky/služby