2. října

Specialist/ka veřejných zakázek - příležitost i pro absolventy

Ředitelství silnic a dálnic s. p.
Závodní 369/82, Karlovy Vary, – Dvory
Jsme Ředitelství silnic a dálnic s. p., naším cílem je kvalitní a fungující dálniční a silniční infrastruktura. Všichni se snažíme, aby Česko jelo pohodlně, rychle a hlavně bezpečně. Chceš být u projektů, které mají reálný dopad na každodenní život tisíců lidí? Přidej se k nám a podílej se na přípravě klíčových dopravních staveb v ČR – od prvního návrhu až po okamžik, kdy se projekt předá k realizaci.

Chcete se podílet na přípravě a administraci veřejných zakázek, které pomáhají rozvíjet a udržovat dopravní infrastrukturu v České republice? Do Ekonomického úseku Správy Karlovy Vary hledáme nového kolegu či kolegyni, který/á se stane důležitou součástí týmu zajišťujícího veřejné zakázky v souladu s legislativou i našimi interními procesy.

Pozice je vhodná také pro absolventy, kteří mají chuť učit se nové věci a získat cennou praxi.

Co Vás na této pozici čeká:
Budete se podílet na přípravě a administraci veřejných zakázek od prvotního zadání až po uzavření smlouvy. Nečeká Vás pouze administrativa a práce s dokumentací, ale především spolupráce s kolegy/němi z technických útvarů a koordinace jednotlivých kroků, aby vše proběhlo správně a v termínech.

Vaší náplní práce bude zejména:

• příprava podkladů a dokumentace pro vyhlášení veřejných zakázek,
  • kontrola správnosti zadávací dokumentace a postupů podle platné legislativy,
  • sledování důležitých termínů a administrace průběhu zakázky,
  • práce v elektronických systémech pro zadávání veřejných zakázek,
  • komunikace a spolupráce s technickými pracovníky napříč organizací,
  • zajištění administrativního průběhu zakázky od jejího zahájení až po podpis smlouvy,
  • postupné získávání odborných znalostí v oblasti zadávání veřejných zakázek.

Co Vám nabízíme:

• jedinečnou příležitost stát se součástí Ředitelství silnic a dálnic a získat stabilní zaměstnání u významného správce dopravní infrastruktury v České republice,
  • smysluplnou práci, která má skutečný dopad na bezpečnost a plynulost dopravy,
  • zázemí silného podniku, který si svých zaměstnanců váží,
  • profesionální, ale zároveň přátelský tým kolegů a kolegyň, na které se můžete spolehnout a kteří vám pomohou nejen během zaškolení,
  • možnost podílet se na provozu moderních technologií a důležité dopravní infrastruktury.
  • Zaměstnanecké benefity:
  • 5 týdnů dovolené,
  • 5 dní indispozičního volna (sick days),
  • stravenkový paušál,
  • roční dálniční známka,
  • benefitní karta e-Benefity,
  • příspěvek na penzijní připojištění nebo produkty spoření na stáří,
  • zvýhodněná karta MultiSport,
  • možnost využívat firemní rekreační zařízení,
  • permanentky do ZOO Praha a ZOO Olomouc,
  • zvýhodněné vstupy do aquaparků Čestlice a Moravia,
  • zvýhodněné skipasy na lyže,
  • slevy u vybraných cestovních kanceláří.

Koho hledáme:
Uvítáme kandidáta/ku, který/á je pečlivý/á, zodpovědný/á a dokáže si věci dobře zorganizovat.

Měl/a byste mít:

• SŠ nebo VŠ vzdělání (technický, ekonomický nebo právní směr výhodou),
  • praxi v oblasti zadávání a realizace zakázek (výhodou)
  • znalost zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (výhodou)
  • uživatelskou znalost MS Office
  • trestní bezúhonnost
  • ochotu učit se

Pokud hledáte práci, kde uvidíte výsledky své práce v praxi, přidejte se k nám a staňte se součástí týmu, který zajišťuje, aby důležité dopravní projekty mohly vznikat včas a v souladu s pravidly.

Bonusy/prémie, Mobilní telefon, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Firemní rekreační zařízení, Vzdělávací kurzy, školení, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce, 13. plat, Možnost studijního volna

Kdo hledá:
Ředitelství silnic a dálnic s. p. (Zaměstnavatel)
Místo pracoviště:
Závodní 369/82, Karlovy Vary, – Dvory