8. září

Koordinátor/ka vlakových přeprav - vhodné i pro JUNIORY

METRANS, a.s.
Podleská 926/5, Praha, – Uhříněves
V METRANSu pomáháme držet Evropu v pohybu. Připoj se k týmu lidí, kteří propojují přístavy, města i firmy a zajišťují, aby se zboží dostalo tam, kam má – chytře, spolehlivě a s respektem k přírodě.

Chcete práci, kde nebudete celý den dělat jednu věc dokola? Láká Vás prostředí mezinárodní dopravy, ale nemáte zkušenosti ze spedice? To vůbec nevadí. Všechno potřebné Vás naučíme.

V METRANSu hledáme nového kolegu nebo kolegyni, který/á bude koordinovat přípravu vlakových přeprav. Budete hlídat, aby byly kontejnery na správném místě, dokumenty v pořádku a vlak mohl podle plánu vyrazit z terminálu.

Pozice je vhodná i pro absolventy nebo pro ty, kteří chtějí změnit obor.

Co budete mít na starosti?
Vaším hlavním úkolem bude připravit vlakovou přepravu tak, aby mohl vlak následující den v pořádku odjet.

V praxi budete:

• sledovat, kde se nacházejí jednotlivé kontejnery a zda vše probíhá podle plánu,
  • kontrolovat, jestli jsou kontejnery včas na terminálu a připravené k naložení,
  • hlídat potřebné přepravní a celní dokumenty a kontrolovat jejich správnost,
  • zadávat a kontrolovat údaje v našem systému,
  • administrativně zpracovávat přepravy a ukončovat vlaky v systému,
  • komunikovat se zákaznickými servisy, kolegy v Německu, dopravci i řidiči,
  • zjišťovat aktuální informace o přepravách a předávat je dál,
  • řešit situace, kdy něco nejde podle plánu.
  • Někdy je potřeba rychle zjistit, proč kontejner ještě není na terminálu nebo proč chybí dokument. Jindy zase všechno běží podle plánu a Vy jen dohlédnete na to, aby vlak mohl včas vyrazit.

Nebudete na to sami. Na začátku Vás zaučíme, provedeme našimi systémy i procesy a postupně Vás naučíme vše, co potřebujete o železniční a kontejnerové dopravě vědět.

Koho hledáme?
Zkušenosti ze spedice ani železniční dopravy nejsou podmínkou.

Důležitější pro nás je, že:

• máte ukončené středoškolské vzdělání,
  • zvládáte běžnou práci na PC,
  • domluvíte se anglicky nebo německy – nepotřebujeme perfektní jazyk, ale potřebujeme, abyste se nebáli komunikovat,
  • jste pečliví a zodpovědní,
  • dokážete si určit priority a zachovat klid, když se něco zkomplikuje,
  • umíte fungovat samostatně, ale zároveň jste týmový hráč,
  • máte chuť naučit se něco nového a poznat svět mezinárodní dopravy.
  • Odborné výrazy, naše systémy i specifika vlakových přeprav Vás naučíme.

Jak budete pracovat?
Pracujeme od pondělí do pátku ve dvou směnách:

ranní 7:00–15:00
odpolední 13:00–21:00

• Bez nočních směn a běžně i bez víkendů.
  • Po zaučení je možná také občasná práce z domova.
  • Pracovat budete v prostorné kanceláři s výhledem přímo na terminál. Výsledek své práce tak můžete doslova vidět odjíždět. 🚆

Co vám můžeme nabídnout:

Pohoda a Finanční Výhody

• 5 týdnů dovolené (pro perfektní odpočinek)
  • Stravenkový paušál 200 Kč/den
  • Bonusy 2x ročně (po roce pracovního poměru)
  • Příspěvek na spoření na stáří (po roce pracovního poměru)

Rozvoj a Zdraví

• Jazykové kurzy a průběžné vzdělávání
  • Multisport karta
  • Cafeterie – EDENRED benefit karta

Flexibilita a Pracovní Prostředí

• Možnost občasné práce z domova.
  • Prostorná kancelář v open space s výhledem na terminál

Rádi vám povíme víc a představíme vám, jak by mohla vypadat vaše nová a lepší kariéra v METRANS. Pošlete nám svůj životopis a domluvme si osobní setkání. Budeme se těšit!

Bonusy/prémie, Nadstandardní lékařská péče, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Vzdělávací kurzy, školení, Kafetérie, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce

Kdo hledá:
METRANS, a.s. (Zaměstnavatel)