2. října

Strojvedoucí - posun

METRANS, a.s.
Těšínská 1816, Šenov
Naše vlaky, terminály a technologie drží Evropu v pohybu – a stojí za nimi lidé, kteří vědí, co dělají. Přidej se k METRANSu a posuň s námi evropskou logistiku dál.

Hledáte stabilní práci strojvedoucího a chcete každý den vědět, kdy končíte? Přidejte se k METRANS Rail.

Do našeho týmu hledáme strojvedoucí pro zajištění posunu na terminálu v Šenově. Nabízíme dlouhodobé a stabilní zaměstnání v silné železniční společnosti, férové podmínky a řadu benefitů.

Jak bude vaše práce vypadat?

• Budete zajišťovat posun na terminálu v Šenově na lokomotivách řad 740 a 742.

Pracujeme ve směnách:

6:00–16:00 a 16:00–2:00

• Preferujeme spolupráci na plný úvazek, ale pozice je vhodná také pro strojvedoucí v důchodu.

Co vám můžeme nabídnout:

• Zázemí velké a stabilní společnosti, která působí na českém trhu 35 let. U nás můžete pustit z hlavy, že byste kvůli škrtům, nebo změnám museli měnit práci. Pro představu: velká část našeho týmu pracuje v METRANS více než 10 let, ani 20+ let spolupráce není výjimkou
  • 5 týdnů dovolené
  • Stravenkový paušál 200 Kč za odpracovaný den
  • 2x ročně finanční bonusy (po roce pracovního poměru)
  • Finanční odměna za stabilitu a loajalitu
  • EDENRED Benefit karta
  • Pojištění odpovědnosti hrazené zaměstnavatelem
  • Hlavní pracovní poměr. Nástup možný ihned nebo dle dohody

Co od vás potřebujeme?

• SŠ vzdělání – dopravní nebo elektrotechnický obor je výhodou
  • Úplnou profesní kvalifikaci pro strojvedoucí motorové trakce – licenci a doplňkové osvědčení nebo jeho opis
  • Ochotu pracovat v směnném režimu
  • Trestní bezúhonnost

Zaujala vás nabídka?
Pošlete nám svůj životopis a pojďme se potkat. Rádi vám osobně představíme práci, terminál i podmínky a odpovíme na vše, co vás bude zajímat.

Třeba právě v Šenově začne vaše další dlouhodobá pracovní etapa.

Těšíme se na vás v METRANS Rail! 🚆

Bonusy/prémie, Nadstandardní lékařská péče, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Kafetérie, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Firemní akce, Pracovní oblečení

Kdo hledá:
METRANS, a.s. (Zaměstnavatel)