Na to, že jde o státní úřad je zde velmi přátelské, neformální prostředí, mladý kolektiv, užijeme hodně srandy. Nikdy jsem tu necítil nějaké špatné zacázení, nadřízení se mnou vždy jednají slušně, práce mě baví, nestresuje, mám volnost pro vlastní iniciativu, která je ceněná. Až na peníze jsem vlastně úplně spokojen...
Mzda i vyse benefitu setrvale klesaji.
Moznosti rozvijeni jsou omezeny na jazykove vzdelani a skoleni, ktera nic neprinasi
Non-stressful work
práce je regulovaná předpisy, množství práce je dopředu očekávatelné, není zde očekávána vlastní iniciativa co se inovativnosti nebo zjednodušení týče, rozložení práce je ve značné míře na dotčeném zaměstnanci, termíny jsou poměrně volné
Jsem spokojený zejména s flexibilní pracovní dobou a částečnou možností práce v režimu home office, což je pro mě jako dojíždějícího zcela zásadní faktor pro skloubení pracovního a osobního / rodinného života. Dále velmi oceňuji transparentní, přátelské a podporující prostředí na pracovišti, a to jak ze strany nadřízených tak i kolegů, na které se téměř vždy mohu bez problémů a obav obrátit ve všech relevantních případech. Hodnotím kladně i méně formální, zato však pracovně konstruktivní přístup v rámci vztahů napříč různými odděleními. Konečně i umístění v centru Prahy blízko linky metra je pro mě výhodou.
Nic zásadního, samozřejmě je však nepříjemné aktuální zmrazení růstu mezd. Věřím, že i toto se však brzy změní.
Oceňuji přístup ke sladění rodinných a pracovních podmínek (zkrácené úvazky, flexibilní pracovní doba, HO). Přijemná pracovní atmosféra na oddělení i v rámci firmy.