Skvělý tým a pracovní atmosféra
Bohatá nabídka benefitů
Fér přístup
Opportunity to learn new things
Každý den v hotelu je jiný a je potřeba řešit jiné věci jinak než ty předchozí. Můžeme využít crosstraining na jiném oddělení a dozvědět se, jak funguji.
Opportunities for career advancement
Na vyšší pozice velmi často postupují lidé z nižších pozic, pokud mají zájem, chtějí se rozvíjet a jsou pracovití.
Response from employer:
Děkujeme za Váš komentář, opravdu si toho vážíme. Doufáme, že budete spokojeni i nadále 😊 Martina
Kolektiv, táhne za jeden provaz a to se dnes již moc nevidí.
Lidský přístup od vedení hotelu. Bonusy a ostatní akce pro zaměstnance jsou nadstandartní.
Obrovské plus je, že vidí potenciál v lidech, a i přestože nemáte zkušenosti v oboru, všemu vás naučí a máte možnost kariérního postupu. Zajímavé benefity a skvělý kolektiv :)
Ani nevím… A když mě nic nenapadá a musím nad tím dlouho přemýšlet, abych přišla na to, co chybí, znamená to, že je všechno fajn.
Super Benefity Multisportka za férovou cenu, stravování v kantýně za super cenu plus chutná jídla, parkování na Praze 6 v rámci pracovní doby zdarma, dobré směny možnost jejich úprav.
Zatím s ničím VŠE je tu TOP
Response from employer:
Děkujeme za Váš pozitivní komentář! Honzovi a dalším kolegům do kuchyně vyřídíme pochvalu. Těší nás, že jste spokojeni, a budeme na tom dál pracovat. 😊 Martina
Můžu skvěle skloubit pracovní a soukromý život, vychází mi vstříc s plánováním pracovní doby, skvělý a podporující kolektiv, se kterým je radost pracovat.
Response from employer:
Moc děkujeme za krásnou zpětnou vazbu! Naší prioritou je, aby všichni chodili do práce s úsměvem 😊 Martina