Je to úžasný projekt, naprosto unikátní v rámci ČR. Pracují na něm lidi, kterým doopravdy záleží na výsledcích jejich práce a na tom, aby dodávali zákazníkům opravdovou hodnotu.
Náš aktuální tým je menší a rozložený primárně mezi Prahou a Brnem. Kdybych si mohl vybrat, tak bychom spolu trávili osobně víc času. Je to ale samozřejmě náročné. Nicméně se s tím firma snaží aktivně pracovat.
Terapie.cz je pro mě krásný a smysluplný projekt, na kterém je radost se podílet. Cítím, že to, co děláme, má skutečný dopad.
Tým je plný skvělých lidí, se kterými je spolupráce nejen profesionální, ale i lidsky moc příjemná.
Ve firmě jsem moc spokojená – panuje tu dobrá atmosféra, lidé jsou milí, ochotní a vždy se dá na všem rozumně domluvit. Oceňuji otevřenost a vzájemnou podporu. Malm pocit, že věci se tu opravdu dějí a žádný nápad není blbý nápad. Velkým bonusem je pro mě také smysluplnost naší práce – mám radost z toho, že děláme něco, co má skutečný přínos a pomáhá lidem.
Tenhle projekt je srdcovka. Začínal jako "vedlejšák" všech, co na něm pracovali - i když jsme měli primárně jiný zdroj příjmů, do tohohle projektu šla neskutečná energie a nasazení. Díky tomu se nedávno projekt postupně přetransformoval v plnohodnotnou a dobře fungující firmu, která má skvěle našlápnuto a stojí za ní tým, který má do jednoho úžasnou motivaci ji posouvat dál.
Did you find Terapie.cz (Terapie CZ s.r.o.) interesting?
There are 2 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?