Smysluplná, rozmanitá a odpovědná práce, často s přesahem do veřejného zájmu. FBA má etický kodex, který v praxi dodržuje, čímž se mezi advokátními kancelářemi pozitivně vymyká. Inspirující spolupráce s motivovanými kolegy. Pružná pracovní doma a možnost využívat homeoffice.
smysluplná práce, odvážné vize, skvělí kolegové
Informal work atmosphere
O věcech spolu otevřeně mluvíme. Nepotrpíme si na formu, ale na obsah - jde nám o dobrou motivaci, výsledky, dopad. Vycházíme si vstříc, hodně kolegů jsou přátelé a rádi se vidíme i po práci. Všichni si tykáme a kdokoli může přijít s dotazem nebo podnětem za kýmkoliv, ať už jde o stážistu nebo vedoucího týmu.
Velice přátelský kolektiv.
Prostředí je zaměřené růstově, člověka to motivuje se dál rozvíjet.
Zapojení do zajímavých organizací.
Skvělá týmová spolupráce.
S velikostí organizace samozřejmě přichází složitější interní procesy, metodiky a pravidla. Nic co by se člověk nezvládl naučit, ale je třeba si na to zvyknout.
Vážím si možnosti pracovat smysluplně s lidmi, kteří mají podobné hodnoty. Práce je kreativní, různorodá, odborně zajímavá a má příznivý dopad na svět. V práci je příjemné a přátelské prostředí, dobrá komunikace a podpora od kolegů a kolegyň.