Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Možnosti kariérního růstu pro lidi, kteří o to mají zájem a jsou ochotni na sobě pracovat (včetně čestvých absolventů bez praxe). Stabilita, příjemné pracovní prostředí, přátelská atmosféra, Politika otevřených dveří. Široké spektrum benefitů včetně akcí pro zaměstnance. Multikulturní prostředí s denním využitím angličtiny. Trainee program.
Ve velké firmě je někdy časově náročnější se dobrat cíle (více schvalovatelů apod.).
Lokální management se tak díky vlastníkovi společnosti v cizině může kdykoliv vyvinit z rozhodnutí, která učiní. "Za všechno špatné zkrátka vždycky mohou Číňani".
- snaží se vystupovat transparentně vůči zaměstnancům
- nebrání činnosti odborů
- nabízí zajímavé spektrum zaměstnaneckých výhod
- snaží se nejprve uplatnit zaměstnance jinde, pokud na stávající pozici už nemůže pracovat (nedává vždy výpověď hned)
- prosazuje nesdělování příjmů zejména mezi zaměstnanci (to je zohledněno přímo ve smlouvě)
- k firemní kultuře patří též např. zákaz diskriminace
- nepodporuje kouření na pracovišti
Především bych zrušil nebo aspoň výrazně omezil dvanáctihodinové, noční a víkendové směny,. Protože továrna na výrobu elektroniky není např. záchranná služba, spousta činností by mohla počkat do 6:00, i do nejbližšího pracovního dne (přes víkend). Omezení těchto směn by mohlo přispět k omezení potřeby dovážet cizince, na 8-hodinové směny pouze v pracovních dnech by se jistě našlo více Čechů.