Křesťanské hodnoty.
Obeětaví zaměstnanci.
Hodně jsem se naučil o pečovatelské službě.
Finanční ohodnocení.
Dlouhé dlužby do pozdních hodin.
Krátký čas na přejezdy.
Časté změny v plánování služeb.
Náročnost psychická i fyzická.
Hodně kvalitních pracovníků kvůli tomu odchází.
Čím déle působím v našem středisku, tím více si cením mimořádně příznivých vztahů v celém kolektivu. Mezi pracovníky i vedením funguje velmi otevřená komunikace, sdílíme vstřícné a podpůrné prostředí.
Nejistota financování sociálních služeb, chybí mi obecně vyšší prestiž oboru sociální práce ve společnosti.
dobré zázemí.
práci mám blízko u svého bydliště.
pracuji ve městě, které mám ráda.
přátelské prostředí v práci,
možnost práce z domova, pestrost pracovních úkonů
Dobré prostředí i celková atmosféra, velice dobrý kolektiv zaměstnanců, psychicky náročná práce, celkově udělala naše škola velké pokroky v péči o žáky
benefity- příspěvek na oběd a dál nevím
Jsem spokojená s náplní práce, s týmem, se kterým spolupracuji, s možností vzdělávání a využívání individuálních supervizí. Oceňuji snahu vedení zajistit co nejlepší pracovní podmínky, i když věřím, že to není lehké.
Samozřejmě bych ocenila větší finanční obnos, zároveň si uvědomuji, že pracuji v sociálních službách. Cítím přetíženost naší vedoucí, která by se ráda věnovala také více týmu, ale její agenda jí to moc neumožňuje. MYslím, že se náš tým stále "usazuje" ve své velikosti, což s sebou někdy přináší frustrace.