Některá školení z ústředí jsou zajímavá, měla jsem možnost při zaměstnání vystudovat vysokou školu, takže psychická podpora
bezvýznamná pomoc při rozšiřování služeb stačilo poradit jak na to.
Nic - při prosbě, aby se více v médiích a to nejen v době covidové vědělo o práci pečovatelů a dalších profesí, pracujících s klienty
Neustále se učím něco nového, práce je různorodá.
Stále přemýšlíme, kam se posunout a co zlepšit a já mohu být u toho.
Mám pružnou pracovní dobu.
Pokud si nevím rady, moje nadřízená mě vždy podpoří.
Vedení podporuje můj pracovní směr a nejsem nucená dělat to, v čem se necítím dobře. Pozitivně vnímám flexibilní pracovní dobu. Nejpozitivněji vnímám důvěru vedení k mým pracovním schopnostem.
Nejsem spokojená s finančním ohodnocením. Moje pracovní pozice obsahuje mnoho oblastí, ve kterých se musím orientovat a myslím si, že si zasloužím za své znalosti a pracovitost spojenou s pečlivostí vyšší mzdu.
Velká míra důvěry a s tím spojená volnost (při výběru oblastí zaměření projektů, rozhodování i časová flexibilita) je pro mě největším benefitem práce pro Diakonii, vedle dobrého pocitu ze smysluplnosti práce, který je v neziskovém sektoru přirozený.
Férovost, slušnost, vstřícnost a lidskost organizace směrem ke svým klientů a zaměstnancům.
Rozmanitost práce.
Výborný kolektiv.
Profesionální přístup.
Lepší nastavení pracovních procesů.
Personální posílení
Omezená možnost profesního růstu