- zkušenosti v oblasti zahraničního obchodu
- možnost účastnit se odborných konferencí, workshopů a seminářů
- vzájemná podpora v rámci členů obchodního týmu
- postoj vedení k zaměstnancům (politika HR obecně, schopnost vnímat jejich potřeby, brát v potaz jejich názory, náměty a podněty, tendence ocenit úspěch a motivovat k lepším výsledkům, možnost profesního růstu)
+příjemné pracovní prostředí v centru Brna
+flexibilní pracovní doba
+možnost vypracování se i bez několikaletých předchozích zkušeností a následného kariérního růstu
+růst společnosti spolu se současnými trendy
+benefity - 25 dnů dovolené, stravenkový paušál
-prostor na zlepšení benefitů a vnímání potřeb zaměstnanců
Lidský přístup, benefity rodinné firmy, na všechny kolem sebe se můžu spolehnout.
Občas více administrativy, než je zdrávo
Pleasant work environment
Kvalitní počítačové a kancelářské vybavení (PC, stoly, židle, 2 monitory)
Automat na kávu, vlastní kuchyňka a jídelna.
Kanceláře v secesní budově v klidné části centra.
Jobs for people with no work experience
Společnost má zkušenost se zapracováváním absolventů.
Pozice projektových manažerů jsou často obsazovány absolventkami filozofických fakult.
Mladý přátelský kolektiv lidí, kteří pomohou nově příchozím se rychle začlenit.
Mám 25 dnů dovolené , homeoffice a odměny z hospodářského výsledku, který mohu sám ovlivnit. Krom těchto věcí pracuji v mladém kolektivu se zákazníky z celého světa.
Chtěl bych se více potkávat s kolegy například na firemních akcích i mimo kancelář.
skloubení pracovního a soukromého života
dobré finanční ohodnocení
výborný kolektiv
vyšli mi vždy vstříc s mými požadavky
pěkné prostředí
home office jako benefit
česká firma s tradicí
Pro mne nejlepší firma (a vedení), kde jsem kdy pracoval, a to z několika důvodů (zájem, podpora v práci i mimo, volná ruka, zodpovědnost, svým způsobem "rodinná" firma).
Další velké plus je kolektiv, mám rád své kolegy napříč všemi pobočkami.
Prostředí k práci super, vybavení kanceláří dostačující, "klima" příjemné.
Benefity vcelku standardní, 25 dní dovolené je paráda. Zjednodušeně - co chci, to můžu mít, za předpokladu, že dobře vysvětlím/obhájím proč (velká flexibilita, samozřejmě když to nespadá do kategorie totální nesmysl).
Možnost vzdělávání, růstu.
Když udělám chybu, a postavím se k ní, tak to z pohledu vedení není problém, ale příležitost.
Nejvíce jsem spokojená s přístupem svých kolegů a svých nadřízených. Tím, že jsme rodinná firma se mi nejvíce líbí podpora, kterou od všech dostávám. Vždy jsou nápomocni a vždy si pro mě najdou čas. Zároveň, bych chtěla podotknout to, že dávají příležitost každému kdo má v sobě potenciál, Čehož si osobně velice vážím. Nelámou nad nikým hůl, vždy se snaží pomoci a podpořit své zaměstnance. Osobně jsem nadmíru spokojená a vážím si důvěry, kterou do mě ASPENA vložila.
- Férový přístup společnosti.
- Možnost skloubit pracovní a osobní život "work life balance".
- Ochota se na všem domluvit.
- Moderní pracovní prostředí v centru Brna.
- 25 dní dovolené.
- Moderní dynamická společnost, kde je prostor pro seberealizaci a přinášet nové nápady/podněty.
- Není nic, co by bylo natolik zásadní, aby to způsobovalo nespokojenost.