Možnost pracovat s velkými zahraničními klienty. Důvěra, kterou firma vkládá do jednotlivce = velká volnost, když přináší výsledky. Možnost se vzdělávat díky některým fakt skvělým kolegům. Perfektní kanceláře na super místě, s vlastním barem/kavárnou. Každodenní práce v angličtině, možnost cestovat (když zrovna neřádí Covid-19). Flexibilní pracovní doba a možnost homeoffice. Osobní rozvoj zaručen.
Je škoda, že firma je trošku rozbitá na separátní unity a pak ne všude funguje stejně, ale vyloženě to negativum není, záleží na úhlu pohledu. Někdy se mění procesy/nastavení firmy a mohli bychom o tom být lépe a dříve informováni. Každopádně nevidím nic tak negativního co by byl zásadní problém.
V týmu je perfektní parta lidí a s ostatními kolegy je také super spolupráce. Firma se snaží posouvat neustále dopředu. Je zde vynikající pracovní prostředí.
Možnost pracovat na zajímavých mezinárodních projektech.
Kolegové jsou odborníci ve svém oboru a za roky ve společnosti jsem se od nich hodně naučil.
Firma je velmi dynamická a spousta věcí se často mění, občas to může vyvolat hluchá místa. Ale všichni pracují na tom, aby se změny implementovaly co nejdříve!