Skvělý kolektiv příjemných lidí, ovoce k dispozici každý den, rodinná atmosféra na pracovišti, skloubení rodinného a pracovního života, homeoffice,
Lokalita: dál od centra.
Co se týče kariérního posunu ve společnosti: žádné pozice se neotevírají či nepřesouvají z různých zemí a tak je člověk odkázán na tu, kterou má, třeba i několik let.
Chtělo by to zlepšit komunikaci nadřízeného a péči o své zaměstnance v týmu.
Pracuji v cementárně Prachovice. Stále se učím něco nového, práce je velmi rozmanitá. Vedoucí je dobrý, naslouchá. Bezpečnost a zdraví pracovníků je na prvním místě a opravdu má přednost před výkonem. Atmosféra je zde mezi lidmi dobrá. Benefity jsou dobré. Celkově jsem spokojený.
Vždycky je co zlepšovat, ale nenapadá mě nic konkrétního.
Flexibilita práce
Home Office
Rychlá a Otevřená komunikace s kolegy v cele ČR
Všetko je v nejlepším pořádku jak má být
Opportunity to use foreign languages
Jednoznacne se jedna o pracovni prostredi kde je nevyhnutnost komunikace v cizim jazyce
Work in an international environment
Jedna se o spolecnost s mezinarodnim kolektivem lidi kde je nevyhnutna komunikace v cizim jazyce a vyuziti nadobudnutych skusenosti v ramci spolecnosti na ruznych levelech
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Slušná mzda
Férové jednání
Velký výběr benefitů
Chybí mi něco jako 13. plat či celoroční ohodnocení (při hospodářském růstu)
Security and stability
Toto odvětví (těžba štěrku, výroba cementu, betonu) je a bude postiženo současnou krizí minimálně. Komponenty pro stavebnictví budou zažívat opětovný vzestup a tudíž by nemělo docházet k propouštění, spíše naopak. Firma Cemex je navíc nadnárodní korporát, který je slušně zajištěný a poskytuje lidem vyhlídky na dlouhodobou pracovní realizaci.
Non-stressful work
Jednání s lidmi je v této firmě přiměřeně slušné (i když všude se mohou najít výjimky). Na rozdíl od předchozího zaměstnavatele tady nepociťuji téměř žádné stresové situace.
Ano, byla zde velmi dobrá káva, okolí firmy je velmi příjemné a každý den dováželi ovoce a zeleninu :)
Kolektiv. Přístup nadřízených a personalistů. Panovalo zde pravidlo, že pokud nezapadnete, postupně vás zdeptají a z firmy vyštvou. Přístup byl nefér i co se týče kolegyně, která nastoupila na stejnou pozici ve stejný čas a naše platové ohodnocení bylo rozdílné už ve zkušební době.
Tuto firmu opravdu nedoporučuji, kolektiv je zde špatný a jak řekl můj personalista - funguje to tam jako ve Hře o trůny...;)