S pravidelným výplatním termínem a bonusy, prací v relativně bezpečném a příjemném prostředí.
Některé nesmyslné cesty ke splnění cílů (např. nutnost zapojení všech namísto dobrovolnosti pro zlepšování naší práce - cesta Kaizen) ; přílišná administrativa; odlišťování práce zaváděním tzv. ticketů; rozhodnutí vyšších nadřízených celků řízení MDLZ, které nám podřízeným přidělává zbytečnou práci (např. vyrábíme přes Velikonoce ale 3denní odstávku kvůli aktualizaci Sapu máme za 14 dní :-o )
Napln prace,zamestnanci na nizsich pozicich ve vyrobe. Cistota,stabilni teplota na hale. Benefity
Na kazdy ukon mit podepsany papir. Vse se ridi striktne pravidly jenz jsou mnohdy nesmyslna. Vlastni nazor clovek nesmi mit. Vedeni ktere nema poneti o vyrobe,ale jen o tabulkach. System il6s je naprosto prekrouceny a slozity
Je kladeno obrovské množství požadavků, které nelze časově splnit a tím je člověk pod dlouhodobým stresem. Díky tomu je velmi obtížné dělat svou práci dobře. Zároveň se dlouhodobě odsouvají méně důležité úkoly, které se hromadí. Díky těmto věcem není čas vždy pomoci jiným oddělením, když požádají o pomoc nebo radu a tím vzniká negativní nálada ve společnosti.