Vždy zaplaceno, vše administrativa smlouvy v pořádku, profesionální přístup, dodržovaní zákoníku práce, slevy na oblečení.
Aby zaměstnal osoby co jsou srovnaný samy se sebou a v nadřízených pozicích nedocházelo k manipulacím, pomluvám a ponížení aby neodcházely osoby co opravdu se jim ta práce líbila a bavila je a měli dát co firmě ohledně svého vzdělání a dalšího růstu.
dobré parkovací možnosti, blízkost lesa, možnost využít vybavenost městské části ke sportovním aktivitám apod. Kanceláře jsou moderně vybavené a klimatizované, kuchyňky, kantýna .... Možnost bezpečně zaparkovat kolo.
Opportunity to use foreign languages
cizí jazyky, zejména angličtinu, v TESCAN GROUP využijete - týmy se skládají z lidí z celého světa a domluvit se musíte :)
- Kantýna.
- Zajímavá doména, projekty často řeší aktuální problémy, úkoly jsou náročné a představují skutečnou výzvu.
- Kolegové jsou vstřícní a nápomocní.
- Organizační struktura na vývoji software je podivná, týmy nejsou jasně definované.
- Vodopádový model, celkově působí vývoj software dost zastarale.
- Chybějící proces na kontrolu kvality, změny se začleňují rovnou do hlavní vývojové větve. Neprovádí se code review a chybí zpětná vazba, což omezuje možnost růstu.
- Omezená CI/CD pipeline, žádné automatické spouštění testů, code coverage ani statická analýza kódu.
- Zaměstnavatel neposkytuje školení na používané programovací jazyky a nástroje. To se projevuje především na novějších revizích jazyka (principal developer nezná základní konstrukty z C++11 atd.), znalosti v týmu jsou velmi nekonzistatntní.
- Celkově jsou možnosti profesního rozvoje omezené. Chybí systematický přístup ke vzdělávání a kariérnímu růstu.
- Mzdy jsou spíš nižší a jejich zvyšování je minimální, i přes dobré ekonomické výsledky společnosti.
Práce v dobrém týmu, kde jsme si všichni rovni a nad každým nápadem se zamyslíme.
Se vstupem finančního investora se začínají zavádět procesy, které jakmile se začnout stavět nad lidi, tedy nepomáhat lidem, ale jen je splňovat, společnost půjde vniveč...
Complex tasks
Náročnost spočívá v multidisciplinaritě řešených úloh.
Varied work
Rozmanitost spočívá v množství problémů, se kterými se tu ve vývoji setkáváme. Při hledání "root cause" se často dojde až k nečekaným příčinám, které na počátku jste si ani nedovedli představit... (a mylně jste hledali vedle).
Neformální vztahy s kolegy
Dresscode není definován
Kávová/čajová kultura
Není problém pořídit nový notebook, vybavení, apod.
Stabilita a jistota
Malá šatna pro celé patro bez skříněk
Nejsou definované vedoucí role (vše se točí kolem několika málo lidí, kteří to zde mají vysezeno)
Často se dává na názor lidí, kteří se umí dobře prodat a tvoří sebe kolem sebe dobrou mantru (byť jsou to lidé, kteří umí jen mluvit)
Neustále se navyšují cílové tržby
Nesleduje se efektivita lidí
Povyšování není objektivní, do vedoucích pozic jsou vybírán oblíbenci
Přátelské pracovní prostředí
Týmový duch (prolínající se napříč celou firmou)
Civilní, příjemný a racionální management
Odborný růst, ocenění iniciativnosti
Rozmanitost práce
Skvělé obědy
Tahle společnost mi od prvního dne vyloženě sedla, není co vytknout ;)
There are 12 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?