Explore the company as seen by
All employees (1)
All departments/fields (1)
Employee Comments
Jediné plus je, že se dá dostat na důstojnou (průměrnou) mzdu, když obětujete nějaký ten rok nízké mzdy, docházení na nesmyslně naplánované směny a budete se modlit k vedoucímu, aby vám zvýšil základ, nebo naplánoval noční s nadstardantními příplatky.
Jednalo se o práci ve Wolt Marketu:
Směnnost je plánována nerovnoměrně. I když s dostatečnými pauzami na regeneraci, za mě jsou plánovány dost nepřívětivým způsobem, protože si za týden můžete odpracovat jak ranní, odpolední, tak i noční.
I když se v kolektivu našli i fajn lidi, ve výsledku mi nesedl. Drží se tu primárně dva archetypy lidí: sebestřední jedinci, kteří vás neustále uhání, aby si měli co zapsat do reportu, nebo lidi, kteří se naučili flákat a převádět tak práci na ostatní, neboť za pracovitost se zde neplatí.
Je kladeno příliš nároků na to, že se neodráží ve mzdě. Hodinová sazba nemá daleko od minimální sazby a časem se navýší jen o 20 Kč (na základě sympatií pro vybrané jedince i víc). Žádné výkonostní bonusy. Během vánoční sezóny příplatky neexistují a tak se dřete mnohem víc za stejně směšnou mzdu.
Nejsou pevně dané pauzy a člověk si jí musí vydobít během menšího návalu objednávek. Dost lidí s tím má problém.
Dále je třeba si nainstalovat do mobilu asi čtyři aplikace. Jinde mě s tímto doposud neotravovali. Na firemní e-mail chodily pomalu denně zprávy, které se mě netýkaly (např. firemní události v jiných státech) a na Slacku se očekává, že budete pročítat každou zprávu, kterou kdo napíše a odpovídat i mimo pracovní dobu.
Za mě nejvíc úsměvné bylo, že i navzdory pomalu jen negativům mi bylo namlouváno, že jinde to lepší nebude. Naopak si odsud odnáším nejhorší pracovní zkušenosti a konkurence dle inzerátů nabízí vyšší hodinovou sazbu.
Nedoporučuji práci ve Wolt Marketu a ideálně ve Woltu celkově.
At the time of the review was:
Former employee
Department:Other
Worked for the employer:less than 3 months
Written:January 2025
Was this comment helpful?