Nejvíce si vážím svěží a otevřené firemní kultury a stejně naladěných kolegů, a to v práci i mimo ni. Rozhodně se tady nesetkáte s korporátními manýry.
Firma se nebojí zlepšovat procesy na základě podnětu zaměstnanců a pochybení je příležitost k jejich zlepšení.
Vzhledem ke specializaci firmy a zároveň komplexnímu servisu pro klienta v ní vidím obrovský budoucí potenciál – hovoří o něm i rostoucí meziroční počet klientů, projektů i tržeb.
Stavte se za námi a uvidíte, že děláme věci "jinak".
Nemáme tabulky a procesy na všechno, což znamená, že se často rozhodujeme na základě pocitu a aktuální situace. Velká svoboda však nemusí vyhovovat každému.
Varied work
Prostředím a naladěním jsme spíše startup. Máme svobodu v rozhodování a organizaci času.
Unconventional perks
Osobně jsou pro mě hlavním benefitem firemní akce a teambuildingy. Máme ale i firemní tarify, multisportky, Teslu a různé provize a odměny v souvislosti s projekty.
firemní benefity, skvělý pracovní kolektiv, atmosféra v kanceláři
Nedostatečné a nesystematické zaškolovací procesy.
Velká pracovní zátěž a malý zřetel na individualitu jednotlivých lidí. Nedefinované limity množství činností na jednotlivce.
There are 5 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?