Tým TA vyvíjí špičkové softwarové řešení pro správu a distribuci podílových listů. Podle AKAT ČR prochází 70 % distribuce cenných papírů v ČR právě přes naše systémy, což nás činí klíčovými hráči v této oblasti. Jelikož "té áčko" stále vylepšujeme, hledáme posilu pro tento tým!
Aktuálně hledáme 2x SW Testery, kteří mají zájem se podílet o dlouhodobý rozvoj nových funkcionalit a údržbu našeho produktu TA. Oceníme i kandidáty s ambicí se posouvat dál do analýzy či consultingu.
Pro koho je pozice vhodná:
Hledáme člověka se „selským rozumem“, který chápe testování v širším kontextu byznysu a nebojí se aktivně komunikovat s týmem i klienty. Nejde o izolovanou roli – důležitá je schopnost spolupráce a porozumění souvislostem, zejména v oblasti distribuce podílových fondů. Zkrátka to není jen "klikání" na obrazovce.
Ideálně hledáme kandidáta se zkušeností v testování softwaru, zároveň jsme ale otevřeni i juniorům, kteří mají za sebou relevantní kurzy nebo VŠ IT směru a zároveň už disponují základní znalostí investic.
Oceníme kandidáta, který má chuť se dále rozvíjet a posouvat se například směrem k analýze či consultingu neboť sesterskou pozici u nás vnímáme jako startovní.
TVOJE PRACOVNÍ NÁPLŇ:
- Navrhování a provádění testů.
- Podílení se na manuálních, příp. automatizovaných testech.
- Příprava testovacích dat, scénářů a prostředí.
- Reportování výsledků z testování.
- Tvorba a údržba testovací dokumentace.
- Účast na projektech pro významné zákazníky jako je Amundi a komunikace s nimi.
- Komunikace a spolupráce s analytiky a vývojáři.
- Práce s SQL, JIRA, SOAP UI, Postman, případně dalšími nástroji.
✔️ CO BYS MĚL/A UMĚT:
- znát proces vývoje a testování hlavně BE aplikací,
- umět si poradit s SQL a testováním webových služeb,
- mít dobré komunikační schopnosti a logické myšlení,
- umět efektivně řešit problémy,
- být zodpovědný, pečlivý, vytrvalý a mít důraz na detail,
- umět číst dokumentaci v AJ.
➕ VELKÉ PLUS NIKOLIV NUTNOSTÍ JE:
- znalost Git/SVN, Jenkins, Katalon Studio, JMeter, Confluence, Jira, EA,
- zkušenost s programováním či analýzou.
Pakliže je tato náplň práce v tvé množině zájmů a splňuješ naše očekávání ohledně technologií, čti dál zda i my splňujeme tvá očekávání níže.
👋 SEZNAM SE S TÝMEM A PROJEKTY:
- Tým se skládá z testerů, konzultantů, IT/SW analytiků, projektového / delivery manžera a vývojářů.
- Jedná se o produktový dlouhodobý vývoj pro významné hráče z finančních trhů (např. Amundi).
- Pro hladký start dostaneš své mentory a mimo něj je ti každý kolega ochotný pomoct.
- O TA se dozvíš ZDE: https://www.arbes.com/produkty/arbes-ta
🎁 BENEFITY & FIREMNÍ KULTURA
- Nabízíme finanční ohodnocení dle seniority, smlouvu na HPP na dobu neurčitou.
- Získáš znalosti nejen v oboru SW jako takové, ale i v oboru financí a bankovnictví.
- Kvartální bonus nad rámec ohodnocení – zakládá se na utilizaci přiděleného projektu.
- Flexibilní pracovní doba (core 9 – 15h), hybridní model HO po zkušební době.
- Elektronické stravenky v hodnotě 220 Kč.
- Až 30 dnů volna.
- Edenred cafeterie: 12 000,- / rok (cafeterie, penzijní připojištění, multisport).
- Externí školení a možnost profesního růstu (Tech Lead).
- Pohodová firemní kultura. Všichni si tykáme, organizujeme společné akce a soutěžíme.
- Relax zóna (šipky, fotbálek, masážní křeslo, šachy), a i sprcha.
- Parkování auta (rezervační systém) i kola.
- Pitný režim zdarma (káva, čaje, filtrovaná voda atd.) a každé středy čerstvé ovoce a zelenina.
- Příspěvěk na Multisport kartu nebo penzijní/životní připojištění, nebo DIP.
AKTIVNĚ O NÁS SDÍLÍME NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH. O #ZIJEMEARBES SE DOZVÍŠ NA INSTAGRAMU, FB A LINKEDINU.
🎯 PROCES NÁBORU:
Zašli nám tvůj profil ▶️ Pohovor/testování znalostí ▶️ Zpětná vazba, Poslání nabídky ▶️ Podepsání pracovní smlouvy
Těšíme se na tebe,
Val (Recruiter) 👻