Dnešní Teslu neznám, ale pokud se jedná o tu " moji", kdy já tam pracovala, tak to byl podnik s vysokou profesionalitou a hlavně odborností. Nebylo to žádná montovna!!Pracovala jsem v ÚŘJ a jakost byla na prvním místě, protože se jednalo o specifickou výrobu a hlavně prestiž podniku. Dneska se na jakost hledí úplně jinak.
V Tesle jsem pracovala do roku 1996. Odešla jsem, protože se postupně likvidovala a budoucnost byla velice nejistá. Na Teslu ale mám velice hezké vzpomínky, hlavně na lidi, kteří v té době byli k sobě slušní, tolerantní, pokud člověk potřeboval pomoc, tak nebyl žádný problém.
Maminky měly zkrácenou pracovní dobu, bez problémů čerpaly ošetřovné na nemocné děti. Dneska aby se jeden bál být nemocný, být s nemocným dítětem doma.....Tesla zkrátka byla jedinečná a žádná taková už nikdy nebude.