Vedení ví kam jde.
Firma se snaží transparentně komunikovat všechny změny.
Pracovní prostředí je skvělé.
Vedení záleží na spokojenosti jak klientů, tak zaměstnanců.
Response from employer:
Ahoj, moc děkujeme za tvoji zpětnou vazbu! Velmi si vážíme toho, že vnímáš směr, kterým se Revido ubírá, i snahu vedení otevřeně a transparentně komunikovat všechny změny. Právě jasná vize a srozumitelná komunikace jsou pro nás klíčové, stejně jako prostředí, ve kterém se lidé cítí dobře a mají chuť dávat do práce svou energii.
Máme radost, že vnímáš, že nám záleží jak na spokojenosti klientů, tak i zaměstnanců – bez jednoho by totiž nemohlo fungovat druhé. Díky, že jsi součástí týmu a že to s námi vidíš podobně. Moc si toho vážíme!
se společností jsem maximálně spokojená , férové a upřímné jednání . super kolegové i vedení
rychlejší informace a jinak nemám co bych vytkla
Response from employer:
Ahoj, děkujeme za zpětnou vazbu! Máme velkou radost, že píšeš o maximální spokojenosti a že pozitivně vnímáš jak kolegy, tak i vedení. Otevřenost, férovost a dobré vztahy v týmu jsou pro nás zásadní a těší nás, že je takto cítíš v každodenní práci.
Díky také za Tvou upřímnou poznámku k rychlejšímu předávání informací. Bereme to jako cenný podnět ke zlepšení.
Těší nás, že jsi součástí našeho týmu a že s námi svou zkušenost sdílíš. Moc si toho vážíme!
Nejvíce oceňuji vizi a směr, kterým se firma ubírá.
Moderní kanceláře, přátelské otevřené prostředí, kolegové, kteří vždy pomohou a hlavně táhnout za jeden provaz. Pracovat zde je prostě radost.
Response from employer:
Ahoj, moc děkujeme za tak hezkou zpětnou vazbu! Máme velkou radost, že vnímáš směr a vizi, kterými se Revido ubírá – právě jasný smysl a dlouhodobý cíl jsou pro nás důležité. Těší nás také, že se u nás cítíš dobře. Táhnout za jeden provaz a mít kolem sebe kolegy, na které je spolehnutí, je podle nás základ všeho. Díky, že jsi součástí týmu a že k téhle atmosféře sám/sama přispíváš – moc si toho vážíme.
Super kafe
Ochota a flexibilita
Rozvoj a profíci v oboru
Chuť najít cestu, né důvod proč by to nešlo
Response from employer:
Ahoj, děkujeme Ti za zpětnou vazbu! Máme radost, že zmiňuješ ochotu, flexibilitu a chuť hledat řešení, protože přesně takový přístup chceme v Revidu podporovat. Stejně tak nás těší, že vnímáš profesionalitu a možnost se rozvíjet mezi lidmi, kteří oboru opravdu rozumí. A „super kafe“ bereme jako milý bonus 😊 Díky, že jsi s námi a že do práce přinášíš energii a chuť posouvat věci dopředu. Vážíme si toho!
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Ve společnosti encall s.r.o jsem velmi spokojený. Oceňuji hlavně přístup vedení, férové jednání a přátelskou atmosféru v teamu. Práce je dobře organizovaná, systémy jsou velmi přehledné a fungující, což hodně usnadňuje moji práci, osobně mě tato práce velmi baví a doporučil bych jí všem lidem co mají rádi komunikaci a obchod.
Zatím jsem nenarazil na něco co by mi vadilo a s čím bych nebyl spokojený.
Response from employer:
Ahoj, moc díky za Tvoji zpětnou vazbu, opravdu nás potěšila! Máme radost, že se u nás cítíš spokojeně a že oceňuješ přístup vedení i přátelskou atmosféru v týmu, protože to jsou hodnoty, které jsou pro nás důležité.
Moc si vážíme toho, že píšeš, že Tě práce baví a že bys ji doporučil/a dál – to je pro nás silné potvrzení, že jdeme správným směrem. Ještě jednou moc děkujeme, že ses s námi podělil/a o svou zkušenost!
Učím se neustále nové věci, které mě profesně obohacují. Líbí se mi dynamické prostředí firmy a velice oceňuji vstřícnost a trpělivost zaměstnavatele, pokud jde o spolupráci s ženou na rodičovské dovolené.
Aktivnější komunikace ze strany některých členů managementu by byla vítána.
Response from employer:
Ahoj, děkujeme za otevřenou a vyváženou zpětnou vazbu – opravdu si jí vážíme. Máme radost, že u nás vnímáš možnost se neustále učit nové věci, profesně růst a že Ti vyhovuje dynamika prostředí, ve kterém se Revido pohybuje. Zároveň nás těší, že oceňuješ vstřícnost a trpělivost při spolupráci v období rodičovské dovolené – respekt k různým životním situacím bereme jako důležitou součást naší firemní kultury.
Děkujeme i za upřímnou připomínku ke komunikaci ze strany některých členů managementu. Bereme ji vážně a vnímáme ji jako cenný podnět ke zlepšení. Otevřená, srozumitelná a pravidelná komunikace je pro nás klíčová a budeme se snažit v této oblasti dál posouvat správným směrem.
Ještě jednou díky, že ses podělil/a o svou zkušenost a že jsi součástí týmu Revido. Pokud bys měl/a kdykoliv chuť něco doplnit nebo rozvést, dveře jsou otevřené. Vážíme si toho.
Ahoj, děkujeme za Tvoji zpětnou vazbu! Přátelské jednání a otevřenost bereme v Revidu jako základ zdravého fungování týmu i celé firmy. Jsme rádi, že to takhle vnímáš. Děkujeme, že jsi součástí týmu – vážíme si toho a těší nás, že v tom jedeš s námi.
přátelství, férovost, peněžní ohodnocení, spolupráce na přič společnosti, společné akce
nic
Response from employer:
Ahoj, děkujeme, že jsi s námi sdílel/a svou zkušenost. Máme radost, že zmiňuješ přátelství, férovost a spolupráci – tyto hodnoty jsou pro nás moc důležité a snažíme se na nich stavět naši firemní kulturu. Stejně tak nás těší, že vnímáš peněžní ohodnocení jako férové, protože je pro nás důležité, aby šla ruku v ruce snaha, přínos i ocenění práce.
Žádná negativa z Tvojí strany bereme jako silný signál, že se ubíráme správným směrem. Díky, že jsi součástí týmu!
Oceňuji "volnost", když člověk dělá, co má v popisu práce nikdo po něm nešlape.
Také oceňuji benefity.
A hlavně oceňuji kolegy, na které se mohu kdykoliv s čímkoliv obrátit.
Response from employer:
Ahoj, děkujeme Ti za hezkou zpětnou vazbu! Těší nás, že oceňuješ volnost a důvěru. Věříme, že když má člověk jasno ve své roli a zodpovědnosti, nepotřebuje nad sebou neustálý dohled. Právě prostor pracovat samostatně a zároveň mít oporu v týmu považujeme za ideální kombinaci.
Máme radost i z toho, že zmiňuješ benefity a hlavně kolegy, na které se můžeš kdykoliv obrátit. Vzájemná pomoc a týmovost jsou pro nás zásadní a je skvělé slyšet, že to v praxi opravdu funguje.
Vážíme si Tvých slov a díky, že jsi s námi!
Stálá pracovní doba.Pěkné prostředí.Dobré finanční ohodnocení.
Response from employer:
Ahoj, díky moc za zpětnou vazbu! Máme radost, že oceňuješ pracovní dobu, jistotu i stabilitu. Právě stabilní zázemí a jasně nastavené podmínky považujeme za důležité, aby se každý mohl soustředit na svou práci a cítil se dlouhodobě v pohodě.
Skutečnost, že nezmiňuješ žádné mínusy, je pro nás cenným potvrzením toho, že naše snaha vytvořit příjemné pracovní prostředí má smysl. Děkujeme, že nám pomáháš rozvíjet Revido a že jsi jeho součástí. Vážíme si toho!