Líbí se mi, že v práci panuje pohodová rodinná atmosféra, všichni si tu tykáme, přijali mě mezi sebe velice dobře. Zaškolení proběhlo rychle a efektivně. Práce mě baví a jsem ráda, že kdykoliv si nevím s něčím rady, je tu spousta ochotných lidí, kteří mi pomůžou. Prostory kanceláře jsou krásné a v super lokalitě.
PS: nanuky a pizza taky nejsou k zahození
S volbou této práce jsem velice spokojená, kolegové jsou jak kamarádi. Pracovní prostředí je velice útulné a každý si tu najde to pravé pro sebe. :)
Jsem ráda za multisportku a další super motivační benefity.
Skvělý kolektiv plný zkušených kolegů, kteří rádi pomohou, když si člověk neví rady. Příjemná atmosféra na pracovišti a work-life balance tu není pouze "otřepanou" frází. Mohu určitě doporučit :)
Přátelský kolektiv, který Vám je vždy nápomocný. Příjemné prostředí plné pozitivních lidí, se kterými se pracuje velmi dobře. Do práce chodím s radostí a úsměvem a to je důležité. Zajímavé finanční ohodnocení a benefity, skvělý šéf.
Úžasný team lidí, přátelská atmosféra a kolegové, kteří jsou vždy ochotni poradit a být nápomocní. Nejedná se o stereotypní pracovní prostředí. Štědré finanční ohodnocení a benefity. Práci lze dobře skloubit se soukromým životem.