Ve firmě se nám vyměnilo vedení, které postupně zavádí novoty. Zatím cesta dobrým směrem, uvidíme, jak si povedou dál.
Budeme se stěhovat v březnu do nových kanceláří, do té doby jsme ve sdílených, takže občas ve společných prostorech nemůžeme probírat naplno to, čemu se věnujeme atd.
Je to dobra zkušenost , že mohu srovnat předchozí společnosti kde jsem byl zaměstnán . Nebýt dobrého platu tak bych po zkušenosti nenastoupil do této firmy.
Přístupem vedení , jedna se o arogantní přístup .
Complex tasks
Jedná se o řešení Úkolu , který je technologicky i finančně náročný a to znamená , že se jedná o vysoce odbornou práci , kterou je třeba kvalitně zaplatit . To se bohužel neděje. Tyto náročné práce bohužel řeší mnohdy neodborné firmy za nízkou cenu. Poté to dopadne katastrofou. Jedná se o rozhodnutí vedení společnosti .
Možnost kariérního růst a realizování svých projektů
Zlepšení komunikace s vedením
Complex tasks
Urban Suvival s.r.o. nabízí možnost seberealizace pod vedením významného architekta. Další výhodou je mladý a přátelský kolektiv. Vynikající pracovní prostředí v nejlepších kancelářích v srdci Prahy, na Václavském náměstí. Bezesporu jedna z výhod je nadstandardní platové ohodnocení.
Oceňuji pracovní prostředí a profesionální tým kolegů, možnost nastavit si vlastní systém práce a možnost vést projekt od akvizice po předání stavby klientovi.
Pokud s něčím nejsem spokojen cítím se komfortně v tom, že je možné danou věc probrat přímo s vedením a upravit proces, tak aby mi lépe vyhovoval.
There are 7 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?