Ne Behaviu je skvělá velká flexibilita a důraz na spokojenost zaměstnanců. Firma roste a neustále se mění, díky tomu je její prostředí příjemně dynamické a nerutinní. Zároveň ví, že firma je jen tak dobrá jako jsou dobří její zaměstnanci a nebojí se hodně investovat do podpory jejich rozvoje a nadšení.
Informal work atmosphere
Ve firmě jsou v porovnání s jinými blízké a vřelé vztahy, všichni si tykají a je tu velmi otevřená a přímočará atmosféra. Pravidelně se vyráží i na společné víkendy na chatu nebo prostě na pivo po práci. Nebojíme se si ze sebe občas dělat srandu :)
Varied work
Záleží samozřejmě na pozici, u firmy ale je velká výhoda, že systematicky pracuje se zpětnou vazbou a stále se snaží se zlepšit - díky tomu i když člověk dělá stále „to samé“, neustále se to mění (k lepšímu).
V Behaviu velmi nasloucháme tomu, co se děje. A to se odráží ve firemní kultuře i v práci. Máme skvělé pracovní prostředí, výborné zázemí, kde přes den nestrádáte hlady ani nudou. V pracovní rovině řešíme nejen standardní výzkumy, ale probíráme a pracujeme i na věcech se společenským dopadem.
Přesto, že rosteme, daří se nám udržovat přátelskou až rodinnou atmosféru. Nikdy v ničem nejste sami. Pořád je tu někdo, kdo vám ochotně a rád pomůže. Není den, který by pro mě začínal stresem z práce.
Opportunity to work during studies
Na některých pozicích je možné se domluvit i na zkrácených úvazcích, které studentům vyhovují. Část z nás stále studuje.
Jobs fit for working parents
Část týmu je rodiči. Víme, že skloubit práci a rodinu není jednoduché, a proto se jim snažíme vyjít co nejvíc vstříc. Když je potřeba být doma, beru si home office; můžu vyzvednout dítě ze školky nebo ze školy, když potřebuji...
Baví mě, že je moje práce v Behaviu je rozmanitá. Firma jako taková se neustále posouvá, zlepšuje. Charakterizuje ji velká otevřenost a ochota hledat řešení, vyjít si navzájem vstříc. Hodně jsem se tu naučila o spolupráci, férovém řízení a vůbec fugnování ve firmě, kde se můžu na vedení spolehnout.
Jak firma roste, mění se, profesionalizuje. Někdy se mi zasteskne po úvodním punku, ale spíš bych neměnila - práce je celkově líp organizovaná, než dřív.
Flexible working hours
Behavio umožňuje práci z domova a také flexibilní pracovní dobu. Zaměstnanci a externisti ve firmě mají po domluvě různé druhy úvazků - například čtyřdenní týden.
Jobs for people with no work experience
Aspoň jednou ročně pořádáme tzv. Líheň, dvoutýdenní placenou stáž, kde si zájemce o práci vyzkouší, jak to funguje, naučíme ho základní postupy a když si to vzájemně sedne, nabereme do týmu. Žádné předchozí zkušenosti nejsou třeba.
There is one more comment about this company, but we are not 100% sure yet that it was written by an employee. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?