Velmi náročná práce, jež umožní vyrůst lidem, kteří chtějí, do profesionála v oboru.
Mezinárodní prostředí, díky kterému se dostáváme k zahraničnímu know-how a příležitostem, které české firmy neposkytují.
V průběhu roku 2019, po sloučení se Slovenskem a pod novým vedením, postupně vykrystalizoval tým vysoce motivovaných lidí, zapálených pro to, co děláme, se kterýma je radost spolupracovat.
Ze Synergie se stala výkonostně a marketingově řízená firma, výborně přijímaná u klientů, kde se lidi naučí spoustu věcí a mohou si vydělat skvělé peníze.
Několik zaměstnanců změny neuneslo a odešli, ale současný tým je špičkový, profesionální, výkonný a přátelský a sehraný. Dělá mi radost tady pracovat!
- moznost inovace
- vlastni plan dne (flexibilni pracovni doba a home office)
- svoboda
- duvera a respekt
- moznost se dale vzdelavat v oboru a v managementu
- moznost cestovani ke klientum
- super lokace - Karlin
- rychlejsi rust a pocet lidi v tymech a na back office.