Explore the company as seen by
All employees (1)
All departments/fields (1)
Employee Comments
Plat a tím to končí
Tohle byla moje druhá nejhorší zkušenost v zaměstnání. V této firmě je všechno čistě o sympatiích. Je úplně jedno, jak moc jste šikovný nebo dokonce i nešikovný, jakmile si Vás nezařadí mezi oblíbené, nevydržíte tam ani měsíc, jako to bylo v mém případě.
První věc - jak už jsem naznačila, rádi si rozdělují zaměstnance mezi oblíbené a neoblíbené. Na lidech na vyšších pozicích jde znát, že nemají žádné zaučení na těchto pozicích, jelikož takové chování by zvládlo i dítě. Jednají s Vámi jako se psem. Pokud nebudete poslouchat, bude zle.
Druhá věc - jejich naprosto nelogické směny. Na pohovoru mi bylo řečeno, že víkend je jednou za tři týdny, samozřejmě potom, co jsem nastoupila mi dali rozvrh, kde jsem měla víkend ob týden. To, že mi to na pohovoru neřekli samozřejmě zapřeli. Takové věci si já ale velmi dobře pamatuju a hlídám si je, protože nerada pracuju o víkendu. Takže ob týden máte víkendovou směnu, kde potom pracujete šest dní v kuse ob týden a ještě k tomu máte víkend rozkouskovaný na středu a sobotu taky ob týden! Takže nejen, že chodíte do práce šest dní v kuse, ale dokonce si ani neodpočinete jako normální člověk.
Třetí věc - příšerný kolektiv. Bohužel nemohu pojmenovat ani konkrétní pozice v této firmě na této platformě, ale takový zlomyslný a otřesný chování najdete snad jen na prvním stupni na základní škole.
Všichni na Vás hodí práci, povídat si taky nesmíte (protože nepatříte mezi jejich oblíbené) a ještě mají tu drzost Vás napomenout, že si s někým pět minut povídáte! Vrchol byl, když jsem byla na pauze a přišla/přišel za mnou nadřízená/ý, jestli si uvědomuju, že mám mít pauzu až za dvě hodiny. Že mě otravuje už i o pauze je přes čáru. A to, že mě tam vůbec nepotřebovali a stejně si šla/šel nadřízená/ý do mě rejpnout, taky o něčem svědčí. Dokonce na mě po prvním týdnu v praxi koukal/a jak na blázna, jak je možný, že ještě všechno neumím perfektně, jako bych tam byla rok!
Největší vrchol drzosti pro mě byl jistá osoba z jiného oddělení... která/který tam doslova panuje na vyšší pozici. Když jsem okolo ní/něho procházela (podotknu, že tam nikdo v jiný tu chvíli nebyl), tak si nenápadně zazpíval/a: ,,we don't like you" na mou adresu. Cestou zpět jsem mu/jí taky utrousila nenápadnou poznámku, což se mu/jí samozřejmě nelíbilo. Celkově se jim nelíbí, když si nenecháte házet špínu na hlavu. Bohužel z jejich strany jde vidět, že si své otřesné chování vůbec neuvědomují a k nějakému vzdělání ohledně vedení svých zaměstnanců si v životě ani nečuchli. Nikdo normální a inteligentní tam nevydrží. Možná proto tam asi taky nikdo moc pracovat nechce.
Moje zkušenost byla za ten jeden měsíc mnohem bohatší, ale to už by byl opravdu dlouhý paragraf. Můj závěr je takový, že jediná dobrá věc na této firmě je výplata a tím to velmi rychle končí. Opravdu příšerná zkušenost a doufám, že tyto lidi, ani jim podobným, nikdy v zaměstnání už nepotkám.
At the time of the review was:
Former employee
Department:Customer Support
Worked for the employer:less than 3 months
Written:December 2022
Was this comment helpful?