Nebyl jsem spokojený vůbec s ničím kdykoli vás mohli okradli vás na výplatě žádný bonusy žádný prémie žádné zastání u nadřízených, chování nadřízených vůči operátorům bezohledné a velice vulgární peníze vám strhávali jak na běžícím pásu a když jste chtěli vědět za co hned vás poslali velice vulgárním chováním do háje nedoporučuji toho zaměstnavatel
Nebyl jsem spokojený že vším horšího zaměstnavatel neznám
jistotu práce (levnější zaměstnance už asi nesežene)
cesta do práce trvala autem 20 minut
jistotu mzdy (13.tého vždy plat na účtě)
mezi mým 1-3 pracovním rokem z 10 let oceňuji férovost a lepší mzdy ohledně rodinných nákladů (našetřil jsem o něco více)
- Nabírání nevhodných vedoucích z venku, zaškolit si a vychovat své vedoucí ze stávajících zaměstnanců.
- Rapidní snižování mzdy v místě a době. Přes plošnou snahu majitele dorovnávání v procentech inflace nákladů, které jsou vyšší než dorovnání u hrubých mezd nižších než je 20000Kč. (životní čisté náklady se zvýšily o 600Kč, zvýšení hrubé mzdy o 270Kč v čisté je to 186Kč = 414Kč schází!)
- Etika mezi zaměstnanci (jeden dodržuje postupy a druhý dělá po málu nic, nebo to ještě kazí a oba dva dostávají stejně).
- NOVÁČEK má lepší nebo stejnou mzdu, než starý zkušený zaměstnanec
- v novém inzerátu nabízejí mzdu v nějakém rozmezí Př: 17800-28000Kč starý zaměstnanec dostává těch MAX. 17800Kč (12200Kč základ + nenárokové prémie, které při přesčasech taky snižují, aby se moc neodchýlili od těch 17800Kč) Jako bývalý zkušený 10letý zaměstnanec jsem se nedostal na max. plat 24000Kč ani jednou!
- zvýšení mezd v základu a ne v prémiích a každoroční zvyšování o inflace ne v procentech, ale v reálných nákladech
- přidat benefity: 100% hrazený firemní autobus, stravenky / gastroturky (lze odečíst z daní) - oceňovat zaměstnance penězi a ne pochvaly (za pochvalu nikdo nájem nezaplatí)"
Býval jsem než odešli lidé kteří firmě moli dát nějaký smysl.
Chybí tah na branku snad ve všech odděleních. Přístup většiny je laxní a chodí si sem jen odsedět či jak koliv odkroutit hodiny. Ta menší čás která se tu snaží něco zlepšit je bohužél brána jako bezvýznamná.