Linet se skvěle stará o svoje zaměstnance jak po stránce vzdělávání, firemních benefitů tak umožněním seberealizace. V Linetu je fajn atmosféra, kterou tvoří převážně srdcaři :-)
Už jsme velká firma, tak nějaké věci trvají trochu déle než bych si představoval. Myslím, že to ale jinde v tomto ohledu není lepší.
Výborná pracovní zkušenost, jste přímo u zdroje dění mezinárodní firmy.
Práci nemůžete dělat pro peníze, ty se zkrátka nerovnají průměru v odvětví/na pozici. Na druhou stranu je to velmi dobrá průprava pro další kariéru. Firma si nyní buduje firemní kulturu, která stojí na víc než "8hodinové pracovní době". Linet zatím není zkostnatělá procesní firma, což má své klady v tom, že je flexibilní, ale jistě i zápory. Čeká je spousta velkých a radikálních změn, může být osvěžující být u toho takhle ze "začátku".
Linet se prezentuje jako velká rodinná firma, i proto je udivující, že komunikace od Top Managementu směrem k řadovým pracovníkům má velké mezery.
Procesní pojetí je také velmi své, což přináší svá úskalí. Na druhou stranu pracovní dny vám nezevšední, protože se každý den stane něco jiného a musíte to vyřešit.
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
S moznosti ovlivnovat svoji praci temer okamzite fungovani spolecnosti.
Nechapani interniho vztahu dodavatel <->zakaznik nekterymi kolegy (napr IT).
Obcasna prilisna orientace kolegu na konkretni aspekt jejich cinnosti bez ohledu na celkovy dopad pro Linet Group jako celek.