oceňuji benefity, především možnost homeoffice a 5 týdnů dovolené, kolegové jsou ochotní a v pohodě a vždy se na všem dá domluvit, máme krásné nové prostory a dostatek kafe při náročnějších dnech :-)
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Několikrát se mi stalo, že HR řeší věci, které nejsou až tak podstatné místo toho jak by měli řešit jiné věci. Problém je v platu, plat není ohodnocen tak jak by měl být.
Oceňuji skvělé kolegy a přístup přímého nadřízeného. Ale taky přístup majitele, jelikož jsme rodinná firma, je možno s majitelem cokoli otevřeně diskutovat.
V RESPECTu je možné se hodně učit a posouvat. Firma dává příležitost lidem, kterým na práci a výsledku záleží. Důležitá je proaktivita - pak vám každý nabídne pomocnou ruku a můžete se zapojit do klíčových projektů.
Oceňuju, že "osobní odpovědnost" není jen klišé, ale základní součást práce a dne. Nejste jen kolečko ve stroj, které dělá část nějakého procesu. Naopak. Sáhnete si na všechno od A do Z.
Firma už hodně vyrostla, ale rodinné prostředí zde zůstalo. Členové představenstva jsou normální kolegové s otevřenou kanceláří a je možné s nimi probrat fotbal nebo osobní nespokojenost s čímkoli.