„Ve firmě mám prostor růst a posouvat se dál. Kromě práce na zajímavých projektech dostávám příležitost přicházet s vlastními nápady – pokud mají smysl a ekonomický potenciál, firma mě v jejich realizaci opravdu podpoří. Líbí se mi, že se tu nekouká jen na to, kdo jak dlouho pracuje, ale na to, co dokáže přinést. Je to prostředí, které rozvíjí, motivuje a dává člověku pocit, že to, co dělá, má skutečnou hodnotu.“
možnost se realizovat
otevřená komunikace
trochu více standardu
zapracovat na systému
Informal work atmosphere
Neformální atmosféra je ve firmě Well Pack: od prvního okamžiku jsi všichni tykají, jsou si sobě navzájem rovni a všichni pracují na společném úspěchu této firmy. Tuto neformální atmosféru vytváří celý MNG firmy.
rozvrh práce, koncept oddělení, manažerské uspořádání, časová náročnost a tlak, nemožné stíhat vše během 9h prac. doby, nevyhovění požadavků pro eliminaci chyb, nevhodné jednání z pozice nadřízených.
Líbí se mi, že mi práce dává smysl a můžu si dobře skloubit pracovní a rodinný život. Oceňuji flexibilitu a důvěru, kterou vedení lidem dává. Není to žádné „pohodlné místo“, protože člověk musí makat a přinášet výsledky. Pro mě je to ale férové prostředí, kde je mi dobře.
V rámci projektu byla spolupráce v pořádku, bohužel měli interní změny, takže jsme se na další spolupráci nedomluvili, což mě připravilo a další pracovní nabídky.
Komunikace napříč, dodržení slibů.
Freedom and independence
Není to korporát, kde musíte tupě následovat jejich směrnice atd.