Otevřená komunikace, prostor pro seberealizaci, mladý kolektiv, volnost pohybu, možná kreativita,
Příliš rychlý růst, slabší strategické plánování.
Informal work atmosphere
Společnost je vedena a řízená lidmi, ne nějakými monstry, co honí frčky, prémie apod. Plošně je zavedené tykání, (i přes všechny nevýhody pro vedení s tím spojenými, stejně to tak je). Trochu panku, dost zábavy.
Většinou jsem dělal jiné věci než které jsem měl dělat podle smlouvy. Byl jsem vedený v administrativě, ale většinou jsem dělal místo chybějících dělníků.
Přísnější přístup k lidem, kteří se jen vezou. Schopnost ohodnotit práci. Lépe si cenit lidí, kteří to táhnou. Místo všech možných nesmyslných benefitů by udělal zaměstnavatel lépe, kdyby byl transparentní, jasně vyjádřil směr, kam firma jde a finančně ocenil své zaměstnance. Nejvyšší vedení by potřebovalo nejdříve získat zkušenosti a pokoru, respekt.