Společnost VÍTKOVICE, a.s. byla vždy pilíř regionu, svým způsobem jistota. Bohužel už není a to skoro v ničem. NEVÍM CO BYCH TADY NAPSAL.
Zaměstnavatel se zbavuje zaměstnanců, kteří mají nárok na odstupné podle kolektivní smlouvy tak, že aktivně vyhledává možnosti jak zaměstnance propustit bez odstupného, pokud to tento "nepochopí", je mu jasně řečeno, že mu bude dělat v práci takové problémy, že ještě rád odejde sám a bez odstupného.
Naučil jsem se zámečnickou práci, bez školení mě pustili k tuším "CNC" stroji, poslali mě na své náklady na svářečský kurz, ovládal jsem jim jeřáby přes celou halu, vážili si mě, já si nevážil jich
Ani nevím, normální práce ve výrobě, stačí vydržet a naučit se pro firmu čas od času nějakou novou užitečnou věc a za nějaký ten rok děláte mistra, pak můžete výš, všude pracují "LIDÉ" takže je úplně jedno kde jste. Byl jsem nespokojen s tím jak mě "nedoceňovali", ale to byla moje osobní iluze způsobená přehnaným přeceňováním své vlastní hodnoty jako malého vojáčka ve výrobě
Opportunities for career advancement
Z mé vlastní zkušenosti, nadřízení viděli mou aktivitu a zájem pro práci, automaticky mě poslali nejprve na vazačský kurz abych měl základní hodnotu jako pracovník na hale a mohl jeřábníkům alespoň chystat "břemena" pro přemístění jeřábem, viděli že mám zájem o to jeřáb ovládat protože na naší hale to šlo dálkovým ovladačem se všemi funkcemi na ovladači, tak mě poslali hned na jeřábnický kurz, zajímalo mě svařování viděl jsem v tom peníze a pěknou práci obecně ne tak podceňovanou a lépe placenou jako zámečnickou, svým nasazením u zámečnické práce jsem si vysloužil to že mě poslali na svářečské kurzy. Co se týká kariérního růstu oficiálně, viděl jsem na vlastní oči jak dva obyčejné zaměstnance, za dobrou práci povýšili na mistra, protože byli zodpovědní a svou práci dělali dobře, nikam se nehnali ale normy splňovali perfektně a spolehlivě. Byl jsem tam jen rok a půl.
Nastupovala jsem tam po vyučení a nevěděla co mně tam čeká ,bylo to moje první pracovní místo ,první zkušenost ,tak že jsem byla začátečník ,je to už mnoho let a já mám vzpomínky na toto místo dobré .
Nevím co by mohlo pomoci jelikož nevím jak tato firma zaměstnavatel v dnešní době funguje .
There is one more comment about this company, but we are not 100% sure yet that it was written by an employee. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?