Důraz na příjemné neformální pracovní prostředí, flexibilita, ohledy na přání zaměstnanců, zajímavé rozvojové možnosti, skvělé vztahy v rámci týmu včetně nadřízeného, zajímavá náplň práce bez nezáživných rutinních úkolů.
Je to středně velká firma, lidé se tady znají a není problém, cokoli domluvit. Atmosféra je velmi příjemná.
Complex tasks
Každý produkt a proces se snažíme navrhovat pro klienta co nejjednodušší. Na druhé straně se pohybujeme v státem přísně regulovaném finančním světě. A právě skloubení těchto dvou protichůdných potřeb někdy představuje opravdu náročný úkol.
HC je dobrý zaměstnavatel s výbornou firemní kulturou. Nejvyšší management otevřeně komunikuje ohledně toho, jak si firma vede a nebojí se říkám i negativní. Současně tady nenarazíte vyloženě na někoho, kdo by byl nepříjemný/arogantní/choval se nadřazeně/vedoucí by si chladil žáhu na svém týmu atd
Super kolektiv, se kterým je radost spolupracovat. Oceňuji přenášení zodpovědnosti do týmu. Díky různorodé práci, volnosti a možnosti pracovního přesahu mi ani nepřijde, že jsem ve firmě už tak dlouho
Společnost dbá na školení a kurzy pro zaměstnance, v této oblasti se dá nasbírat opravdu velké množství zkušeností. Je pořádáno spoustu akcí pro zaměstnance, celkově se firma snaží k zaměstnancům změnit přístup, který byl nějakou dobu kritizován, nyní se jim snaží naslouchat a brát si zpětnou vazbu.
Zaměstnancům je poskytnuta výkonná technika - ntb, služební telefon, nebo příspěvek na něj, atd.
Spoustu pozic je vhodných pro absolventy a pokud má zaměstnanec zájem, dokáže i z nižších pozic (operátor) dosáhnout povýšení.
Několik let nebyly valorizovány mzdy, naopak v tomto období dostali přidáno pouze vybraní zaměstnanci, což vytvořilo velké rozdíly mezi platy na různých pozicích. Zatímco někteří byli spokojeni, jiní zaměstnanci byli dlouhodobě podhodnoceni a marně volali po revizi mezd. Na druhou stranu, firma se snaží situaci pomalu narovnat.