MD ELEKTRONIK Chotěšov
Seřizování automatizovaných linek
Pozice vhodné pro absolventy
Pozice vhodné pro absolventy
Meaningful work+9

MD ELEKTRONIK spol. s r.o.

Approximately 2,600 employees
Výroba elektrických zařízení

Introduction

MD ELEKTRONIK je globálním lídrem v oblasti datové komunikace pro automobilový průmysl. Zaměřujeme se na inovace, kvalitu a spolehlivost. Naši zaměstnanci oceňují stabilitu, čisté prostředí a přátelský kolektiv. Vážíme si otevřené komunikace, týmové spolupráce a férového přístupu. Podporujeme profesní růst a nabízíme zajímavé benefity. Jsme firma otevřená novým talentům i absolventům. Přidejte se k nám a staňte se součástí firmy, která formuje budoucnost konektivity v automobilovém světě!

Get to know our company better

Discover our company culture and work atmosphere. Find out if this is an environment that'll suit you.
How would I fit in here?
Find out how your ideas match up with what the employees of this company are saying.
Pobočka Mantov

Děláme linky, které přemýšlí. A občas i mluví – jazykem automatizace, kterému rozumí jen zasvěcení. V MD Systems (součást MD ELEKTRONIK) navrhujeme a stavíme automatizované výrobní linky, jednoúčelové stroje a chytré přípravky. Pracujeme s roboty KUKA, kamerami Keyence a testujeme, co všechno zvládne AI. Sídlíme v nové hale v Mantově u Chotěšova – a hledáme parťáky, co nechtějí jen mačkat tlačítka Zajímá tě technika, která má smysl? Přijď zjistit, jak díky tobě stroje ožívají.

Nová moderní hala MD ELEKTRONIK v Mantově

Nová moderní hala MD ELEKTRONIK v Mantově

Tým techniků a programátorů v MD Systems

Tým techniků a programátorů v MD Systems

Programování automatizovaných strojů

Programování automatizovaných strojů

Who is the company looking for right now?
Search by position or keyword
Location (e.g. region, city)
Did you find MD ELEKTRONIK spol. s r.o. interesting?
Let us help you find suitable jobs.