FIXED je extrémně otevřená firma v tom nejlepším slova smyslu.
Obdivuji vize, drive, komunikaci, férovost ... mimochodem komunikace a zpětná vazba je ve FIXED v pozitivním slova smyslu velké téma. Člověk se cítí být součástí něčeho velkého, něčeho s přesahem, co dává perfektní smysl.
Firma nabízí možnost práce z domova a s tím spojenou pružnou pracovní dobu. Přístup vedení je férový. Kolektiv ve firmě je příjemný, kolegové jsou vždy ochotní pomoci - i když to občas někomu déle trvá.
Díky flexibilní pracovní době se mi daří skloubit pracovní a osobní život. Líbí se mi možnost seberozvoje v rámci placených kurzů. Fajn kolegové a kolegyně. Bezproblémová komunikace s nadřízeným. Hezké finanční ohodnocení.
flexibilní pracovní doba a možnost práce z domova,
otevřenost, dostatek informací, možnost kdykoli se na kohokoli obrátit s dotazem či žádostí o pomoc,
možnost zapojit se do testování produktů, které se připravují na trh a vyzkoušet si je jako první a příp. i ovlivnit jak budou vypadat
a samozřejmě dobré kafe v kuchyňce :)
málo míst k parkování, když se všichni z home-office rozhodneme dorazit do kanceláře