145 prodejen, centrála, 2 logistická centra a vlastní masozávod. Přidej se k nám do #tymkaufland!
Unconventional perks+9

Kaufland Česká republika v.o.s.

Approximately 25,000 employees
Maloobchod s převahou potravin

Introduction

Jsme Kaufland. Nejenom oblíbené místo pro nakupovaní, ale zároveň silný a stabilní zaměstnavatel. Jako mezinárodně úspěšná retailová společnost sdílíme nadšení pro maloobchod a rozmanitost potravinářského průmyslu. Pracujeme jako tým a můžeme se na sebe spolehnout. Naším společným cílem je nabídnout našim zákazníkům co nejlepší zážitek z nakupování. Proto hledáme lidi, kteří s námi chtějí spolupracovat a společně růst. Staň se součástí #tymkaufland a pojď s námi dělat dobré věci ještě lépe!

How would I fit in here?
Find out how your ideas match up with what the employees of this company are saying.
Gallery

Unconventional perks

Unconventional perks

Jobs for people with no work experience

Jobs for people with no work experience

Pleasant work environment

Pleasant work environment

Máme celkem dvě logistická centra, a to v Olomouci a Modleticích u Prahy.

Máme celkem dvě logistická centra, a to v Olomouci a Modleticích u Prahy.

Naší chloubou je taktéž masozávod v Modleticích u Prahy.

Naší chloubou je taktéž masozávod v Modleticích u Prahy.

148 prodejen po celé České republice a dál se rozrůstáme!

148 prodejen po celé České republice a dál se rozrůstáme!

Společné setkání provozu.

Společné setkání provozu.

Teambuildingy jsou samozřejmostí!

Teambuildingy jsou samozřejmostí!

Noční běh pro Světlušku.

Noční běh pro Světlušku.

Who is the company looking for right now?
Search by position or keyword
Location (e.g. region, city)

Alma Career companies will process the e-mail you provide in order to send you job offers and/or company reviews. You can manage the settings for these e-mails in your Atmoscope account. Show more | Terms of Service

Did you find Kaufland Česká republika v.o.s. interesting?
Let us help you find suitable jobs.