Oceňuji "rodinnou" atmosféru a osobní přístup, přestože firma patří do velkého evropského holdingu.
Zajímavá práce a možnost seberealizace, flexibilní rozhodovací procesy a možnosti uplatnění svých nápadů.
někteří jedinci "netáhnou za jeden provaz", ale už se výrazně posouvá a zlepšuje
Zajímavá a rozmanitá práce, vedení vše řeší otevřeně a snaží se firmu posouvat vpřed, možnost skloubit pracovní a soukromý život dle aktuálních potřeb.
Některé procesy nejsou tak vyladěné, jak by mohly být. Jde však o dlouhodobou činnost, na které se aktivně pracuje.
Komunikace s mým nadřízeným je velmi snadná a v případě potřeby se můžeme domluvit na práci z domova. Také mám možnost se dále vzdělávat v oblastech, které souvisejí s mou prací.
Větší množství pro aktivních kolegů. Jinak si zatím nemohu na nic stěžovat.
Informal work atmosphere
K mému závěru mě vedl fakt, že v Austrotherm CZ pracuje méně než 100 zaměstnanců, což vytváří menší kolektiv s blízkými vztahy. Díky tomu je atmosféra ve firmě méně formální a více přátelská. Tato neformálnost je podpořena osobními vztahy mezi zaměstnanci.
Opportunity to learn new things
Vedení společnosti, které se změnilo v roce 2021, přistupuje k řízení velmi proaktivně. Pokud zaměstnanci chtějí rozvíjet své znalosti a dovednosti, vedení je v tom aktivně podporuje a oceňuje jejich snahu.
Celkově mizerný výrobní proces díky kterýmu se objevovaly problémy napříč všemi pozicemi a vrstvami
Response from employer:
Po převzetí společnosti firmou Austrotherm v roce 2021 jsme se zaměřili na zlepšení procesů napříč celou firmou, aby se podobné problémy již neopakovaly. Efektivita výrobních i všech navazujících procesů je naší hlavní prioritou. Jedině správně a jasně nastavené procesy a komunikace přináší pozitivní změny všem zaměstnancům i zákazníkům.
Protože vyjít s pracovním kolektivem a hlavně s majiteli firmy je velmi náročné,
Je potřeba hodně psychologie a diplomacie.
Což zvládne málokdo.
Security and stability
Podle mého názoru je to stabilní a zdravá firma.
Response from employer:
V roce 2021 došlo k převzetí společnosti DCD IDEAL firmou Austrotherm, což přineslo nové možnosti i přístupy ke zlepšení firemní kultury. Věříme, že změny, které toto spojení přineslo, přispěly ke zlepšení atmosféry na pracovišti a k posílení týmové spolupráce.
There is one more comment about this company, but we are not 100% sure yet that it was written by an employee. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?