Super kolektiv. Jsou zde pracovni pozice, které umožňují práci na home office. Příjemné pracovní prostředí.
Je to korporát, který je bohužel každým rokem víc a víc znát (povinně nepovinné vyplňování dotazníků a účast na workshopech, sebehodnocení a další), nové vedení, které napíná vztahy mezi odděleními.
Dobré benefity, dobrá nálada v práci, lidský přístup, hezké pracovní prostředí.
chtěl bych častěji slyšet zpětnou vazbu na to jak je zaměstnavatel spokojen s mou prací a vědět jaké má zaměstnavatel plány s mou pozicí do budoucna, uvítal bych nějaký plán s odměnami nebo zvyšováním platu při dlouhodobé spolupráci.
Moc fajn kolektiv. I přesto, že je Omega součástí korporace, jádro firmy je stále v duchu rodinném. Benefity vnímám jako standard, oceňuji pravidelnou roční valorizaci, což nevnímám jako běžné. Prostředí je moc fajn a poměrně útulné.
Postupné prosakování korporátu boří některé funkční pořádky. Restruktulizace firmy postupně dělá společnost řadovější, než vyjímečnější. Tak jako všude, i zde dělají někteří nekompetentní lidé na vyšších místech. Že věcem, o kterých mluví absolutně nerozumí je do očí bijící. Korporace je ale velká a nedostatky nejsou vidět - nebo minimálně ne hned, a tak nekompetentní lidé mluví a plácají krátkozraké a nedomyšlené myšlenky, které dávají smysl do doby, než se nad tím člověk nezamyslí. To tak prostě je a je potřeba tento fakt přijmout.
Co mi ale vadí nejvíc je víceméně nulový kariérní postup. Není kam postupovat. To je ohromná škoda. Vyplňují se tabulky a různé atributy do HR systémů, ale u toho to končí. Podpora rozvoje a vzdělávání je, ale stejně není prostor pro uplatnění.
Security and stability
Obecně je fluktuace v administrativní části společnosti malá a lidé jsou spokojení. Problémy na pracovišti jdou řešit a lidé je CHTĚJÍ řešit. Snaha je brána pozitivně.
Meaningful work
Vyrábíme čočky do brýlí. Je to nejen módní doplněk, ale taky zdravotnická pomůcka a něco takového dělat pro miliony lidí má jednoduše smysl. Firma se taky hodně snaží myslet ekologicky a zavádí různé nápady a technologie např. k úspoře vody či energií.
Rozmanitost benefitů, kterých je opravdu hodně, jak těch klasických jako například 25 dni dovolené, příspěvek na kulturu a sport atd, tak i ne tolik častých jako například v zimě bedna ovoce.
Prostředí menší firmy o 250 zaměstnancích.
Práce s novými technologiemi.
Možnost se dohodnout ( přesčas, poloviční úvazek, velka vstřícnost)
Nové zrekonstruované prostředí, které se stále vylepšuje.
Nižší platové ohodnocení (specializovaná výroba)
Časová náročnost.
Silný tlak na výrobu.
Mála šance kariérního růstu (u určitých pozic)
Společnost nemá žádnou mimo pracovní aktivitu pro zaměstnance.
Chybí kantýna (pouze drahy automat)
Celkově jsem spokojena, je to moje první práce a jsem tu téměř 8 let, firma se chová k zaměstnancům celkem férově a jakýkoliv problém se vždy rozumně vyřeší. Omega nabízí mnoho benefitů a firemních akcí a máme skvělé kolegy! :)
Část firmy se přestěhovala do Prahy, takže dojíždění a málo parkovacích míst. Chybí mi zde automat freshpoint, kde bylo vždy skvělé jídlo za super ceny.