Lokalita, mezinárodní prostředí, možnost rozvíjet se dal
Firma nemá jasná pravidla pro zaměstnance, působí chaoticky a nařízeně. Dokonce někteří zaměstnanci liberálního přístupu vedení zneužívají ve svůj prospěch.
CEO nabizi benefity ve forme pravidelnych lekci behani a jogalates. Ale neni schopen svoje zamestnance vzdelavat. Kurzy si platim ja a ani nejsou zadne pravidelne meetingy o tom, co je nove v reklamnim svete, digitalu, apod. Zkratka co se nenaucim, neznam. Navic CEO stale neni schopen prejit na work-life balanci a nechape, ze zamestnanci maji i krome pracovniho ten osobni zivot. Jsme tu denne do 18h a od vyssiho managmentu ocekava, ze budou z prace odchazet i pozdeji.
Opaky toho, co jsem napsala predtim. Work-life balance nastaveni pracovni doby. Mam tim na mysli, ze kdyz prijdete driv, muzete jit drive domu. Hlavne pak vzdelani, vzdelani, vzdelani. Pave vzdelani a treningy jsou nezbytne nejen v reklame, ale obecne v kazdem odvetvi. Jen takove benefity jako je vzdelani, work-life balance a financni ohodnoceni dokazi motivovat zamestnance v dlouhodobem horizontu.
Work in a team of young people
Firma neustale opakuje, ze nema financni prostredky na zvysovani mezd. Navic hodne lidi tu pracuje na ICO. Duvod, proc je tu vysoka koncentrace mladych lidi po skole je, ze jsou levna pracovni sila.
Opportunity to use foreign languages
Volnost a samostatnost ve smyslu - naplanovat si den tak, jak potrebuji vzhledem k povinnostem, ktere maji kazdy den.
Mnoho prázdných slibů, žádná spojitost s Havas v jiných zemích, není možné získat zaměstnaneckou kartu jako občan třetí země (vám slíbí, že vám s tím pomohou), nízká mzda a velmi obtížné získat zvýšení platu. Žádné bonusy. Myslí si, že pěkná kancelář kompenzuje za všechno.
Response from employer:
Po několika velice náročných případech, kdy firma pomáhala se získáním zaměstnanecké karty, se změnila politika a firma jasně upozorňuje, dokonce rovnou v inzerátech, že neposkytuje podporu pro získání zaměstnanecké karty. Jednání ze strany firmy je velice transparentní hned při náboru. Není tedy jasno, kde se vzala informace, že „slíbí vám, že s tím pomohou“.
Spojitost se skupinou Havas je celkem silná v týmech, kde je to relevantní…
Hodnocení tohoto komentáře by mohl být: Mnoho nepodložených argumentů.
Did you find Havas Worldwide Prague a.s. interesting?
There is one more comment about this company, but we are not 100% sure yet that it was written by an employee. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?