Chovani zamestnavatele k zamestnancum( povysenost, absolutni nezajem o necem diskutovat)
Platove podminky, absolutne bez odmen, benefitu atd. (Plat na urovni dnesnich uklizecek) cca. 23000 cisteho za tezkou drinu.
Jakožto kmenový zaměstnanec Motoru Lučina, bych se zde rád vyjádřil alespoň ke zlomku mých opodstatněných dojmů, které mi z celkového kontextu této společnosti vycházejí jakožto zcela nejstěžejnější, jelikož vnitřní rozpoložení této firmy ani zdaleka nereflektuje stav, kterým se před vnějším světem prezentuje vedení společnosti.
Platové podmínky ve výrobním sektoru jsou z mého hlediska naprosto ostudné, leckdy se dokonce pohybují těsně nad hranicí minimální mzdy, což je zcela v rozporu s prováděnými pracemi, které zde mimo jiné nesou i znatelné známky zdravotních rizik. Kmenoví zaměstnanci jsou pak nuceni odpracovat značné penzum přesčasových hodin, na úkor svého volného času, aby se tak alespoň přiblížili k částce, která je alespoň z části důstojná. Důstojnost je pojem, který ovšem nechybí u vánočních odměn, jelikož 13. plat ve formě Marlenky a Unišeků v hodnotě 2000 Kč, je vskutku idylickým zakončením roku, děkujeme.
Rozmístění pracovišť dle mého názoru neodpovídá zásadám bezpečnosti práce, všude je nepořádek, mezi jednotlivými pracovišti chybí plenty, z čehož také vyplývá celková nekomfortnost pracovišť, kterou pak mimo jiné umocňuje fakt, že ve výrobních halách, včetně té, ve které se svařuje, chybí odsávání. Přístup k základním bezpečnostním pomůckám a pracovním oděvům je do značné míry omezen, hygienické prostředky jsou také těžce nedostačujíci.
Chování vedoucích pracovníků k zaměstnancům výroby, mě tak pouze ujišťuje v přesvědčení, že slova jako arogance, sobeckost a egoismus, celkově vystihují charakter této firmy.
Jobs for people with no work experience
Jelikož lidé bez zkušeností jsou bez nadměrných očekávání, v oblasti platových i jiných podmínek...
Did you find Motor Lučina spol. s r.o. interesting?
There are 7 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?