Komunikace není jak v oddělení, tak mezi ostatními odděleními. Minimální zaučení, a často si člověk musí oběhnout X lidí, aby vůbec něco zjistil. Málo práce, to co v jiné firmě udělá jeden člověk, v čepsu dělají minimálně dva. Práce není vhodná pro mladé a kreativní, kteří se chtějí posouvat dál. Dobré peníze nejsou všechno. Náročné jsou i změny ve vedení firmy. Tlak působí i na řadové zaměstnance.
Klasické,,píchačky",pracovní povinná doba sice od 9-14:00, ale home office schvalují minimálně 3lidé, to není moc flexibilní na dnešní poměry. Obědy za 17,- a 35,- z počátku je každý nadšený ale postupem času si ani z 6ti jídel nevyberete, anebo máte prostě občas určitě potíže no..
Bohužel jsem se setkala s velkou nepřátelskostí a neochotou mě zaučit u mých služebně starších kolegyň v kanceláři. Měla jsem na starost málo agendy a většinu pracovní doby jsem neměla využití.
Security and stability
Fixní mzda, která není odvislá od výkonu.
Opportunity to work during studies
Pracovní vytížení není velké, člověk stihne svou práci a zároveň má prostor ještě pro své osobní záležitosti, např. studium.
ČEPS, a.s. je rozhodně společností s obrovským potenciálem, který bohužel v jistém směru nedokáže naplno využít. Gró každé společnosti jsou její zaměstnanci, kteří zde bohužel nemohou naplno využít své ambice. Asi jako ve většině korporátů je zde důležitější s kým je zaměstnanec zadobře, než to jaké jsou jeho výsledky (pokud tedy nejsou silně podprůměrné). Práci v této společnosti jistě doporučuji, ale převážně lidem, kteří mají raději již zaběhlý systém a nemají v plánu zde vytvářet nové hodnoty a inovace. Většina procesů je zde zbytečně zdlouhavých a komplikovaných.
Některá oddělení mají zajímavou náplň práce a příjemné přátelské prostředí. Jinde zaměstnanci neví, co dělat dříve a z toho se odvíjí špatná atmosféra v týmu.
- Flexibilní pracovní doba
- Široká škála benefitů (HO, naprůměrné množství dovolené, příspěvek na penzijní připojištění apod.)
- převážně hezké prostředí
There are 8 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?