Můj zaměstnavatel moc dobře ví, že každý problém má své řešení. Vedení společnosti dělá vždy vše pro to, aby maximálně vyhovělo možnostem zaměstnance. Pokud není možné vyhovět možnostem zaměstnance na sto procent, snaží se najít adekvátní kompromis. Zároveň si navzájem všichni důvěřujeme a jsme přesvědčeni o tom, že každý z nás dělá pro úspěch celé firmy maximum. Za dobře odvedenou práci jsme vždy dobře odměněny. Zaměstnavatel podporuje seberealizaci a kreativitu.
Myslím si, že vedení společnosti je až příliš tolerantní. Dělá toho pro dobro svých zaměstnanců nad rámec svých povinností. Často na úkor sami sebe. A to, z mého pohledu, není pro dlouhodobé fungování správné. Členové vedení společnosti by měli myslet více na sebe. Jsem však za jejich snažení vděčný a mám je moc rád.
Oceňuji férový přístup vedení, možnost kariérního růstu, pružnou pracovní dobu, možnost pracovat samostatně, spravedlivé ohodnocení, tým lidí, kteří jsou orientovaní na výsledky a dosažení společného účelu firmy.
Stále je co vylepšovat. Pracuje se na tom.
Informal work atmosphere
Vztahy mezi kolegy jsou přátelské, převážně si všichni tykáme.
Opportunity to learn new things
Máte možnost se v oboru zdokonalovat a posouvat se dál. Ať už díky odborným přednáškám, školením nebo samostudiu.