Výplaty (neodpovídající dněšní době)
Pracovní prostředí (na hale více jak 35 stupňů)
Sociální zařízení (wc+sprchy = humus)
Firma není schopná si udržet dobré a kvalitní zaměstnance (stále nový pracovníci = zbytečné školení když vydrží max. 14 dní)
Dobré benefity a firemní akce. Kvalitní spolupracovníci jsou parádní a na svém místě, jak z pohledu odborného tak kolektivního pohledu. Investice do firmy je velmi důležitý krok, abychom zůstali konkurenceschopní.
Nejsem spokojen s tím, kam firma směřuje. Některé osoby ve vedení zatím neukázali žádný přínos pro firmu. Nechápu neschopnost některých lidí, kteří se tady nově zaměstnávají. Neexistuje tady žádná zodpovědnost za práci a raději si tady necháváme pracovníky, kteří jsou neschopní než abychom je propustili. Dále tady chybí absolutně tah na branku. A mělo by být méně porad a řešení opravdových problémů a správný směr, kam by se měla firmu ubírat. Dále obrovský problém s nezaškolenými lidmi.
Vadí mi neustálý stres, dvojí rozhodování např.- vedoucí něco rozhodne a můj nadřízený rozhodnutí změní bez mého vědomí.
přehazování lidí z dílny na jinou dílnu,hodně nových THP kteří jsou tu dle mého názoru zbyteční
včasné vyplácení mzdy, možnost rozvíjení profesních znalostí,
pracovní kolektiv
-Málo školení pro osobní a profesní rozvoj zaměstnance
-Slabé zaměstnanecké benefity
-Valorizace mezd
-Malý počet dovolené
-Chaos při plánování nové výroby - chybí plynulost, věci se dohání na poslední chvíli, tím vznikají zbytečné chyby
stálý plat, pestrá práce, dobrý kolektiv, firemní akce
hektická neorganizovaná nárazová práce, malé platové ohodnocení, špatné plánování výroby, vázne komunikace mezi ostatními odděleními, velké horko v létě na halách, často zatéká na kontrolu (voda nebo odpad)