Možnost čerpat 10ks parfémů ročně zdarma, kafe zdarma,levný alkohol, cukrovinky.
Spoléhat se sama na sebe a tvrdě si jít za svém.Zdrženlivost v komunikaci o svém soukromí a názorů na práci ostatních kolegů.Bylo pro mě kruté zjištění, co všechno může někomu projít a nikdo s tím nic neudělá.
pracovní doba(2x12hod.a2dny volna),kontakt s lidmi a komunikace v něm.jazyce,skvělé kolegyně,slev.karta na nákup...Byla jsem spokojená,kolegy chválena...o to víc mě překvapila výpověď(3měs.zkuš.době),kterou mi předala zástup.šéfové a to po šichtě samozřejmě bez udání důvodu.To bylo asi to nejhorší,když nevíte proč,co jste udělal nebo naopak neudělal,kort když se mnou kolegyně byly spokojené a chválou nešetřily.Asi týden před výpovědí jsem zaučovala paní,která mě po té nejspíš zastoupila.Od děvčat jsem se dozvěděla,že paní už také skončila.Tak si udělejte obrázek každý sám,kde(kdo) bude asi ten problém.
asi jako každému člověku,kamer.sledování a to úplně všude a ze všech úhlů.samozřejmě to chápu,ale nemyslím si,že byto mělo být zneužíváno proti zaměstnancům,který si uleví při 12hod.šichtě tím,že se opře o pult,samozřejmě když tam nemá zákazníka.A také mi přijde hodně ponižující ta kontrola kabelek po směně ....
Slevová karta pro zaměstnance.
Kromě nadřízených jsou kolegove az na par vyjimek celkem v pohodě.
Místo důležitých věcí, se zde řeší věci, které důležité nejsou.
Pohoda v praci zde zalezi na tom, jak se zrovna vedoucí směny vyspí….
Donášení a pomluvy jsou zde naprosto normální.
Jobs for people aged 50+
Pokud se dostanou na místo ochranky, není tu skoro žádná fyzická práce. Jen sledování kamer a dozor na place v obchodu.