Společnost Personal fabric jako bývalá zaměstnankyně mohu hodnotit z pohledu člověka v zázemí firmy. Pracovala jsem totiž v sídle firmy, ne jako agenturní zaměstnanec na některém ze středisek po celé ČR. Když jsem před pár lety bez předešlých zkušeností práce v agentuře nastoupila do firmy, byla jsem opravdu mile překvapená tím, jak velmi individuální přístup ke každému zaměstnanci je zde na denním pořádku. Do té doby jsem netušila, že i při tak velkém počtu pracovníků může mít pan ředitel přehled o dění tak říkajíc v terénu. Pominu-li samotné pečlivé náborové řízení, od okamžiku, kdy je člověk přijat, se o jeho osobě moc dobře ví. Prostřednictvím náborářek a následně koordinátorů se řeší a kontroluje, jak si kdo na jaké pracovní pozici vede a jak se mu daří celkově. Koordinátoři jsou v neustálém kontaktu nejen se zaměstnanci samotnými, ale také s nadřízenými kontaktními osobami daného klienta. Jakýkoliv problém mohou zaměstnanci řešit nejen se svým koordinátorem, ale telefonní linky na ostatní pracovníky v sídle agentury jsou vždycky k dispozici.
Vždy záleží na přístupu každého jednotlivce. Má-li člověk opravdový zájem o práci, není pro agenturu žádnou překážkou řešení individuálních potřeb. Ráda bych uvedla nějaké příklady toho, jak se vychází vstříc, a to skutečně individuálně, při řešení konkrétních potřeb zaměstnanců, ale nebyla bych stručná. Shrnuto a podtrženo: v zázemí agentury jsou opravdu solidní lidé, kterým můžete důvěřovat a kteří udělají vše pro spokojenost zaměstnanců a zájemců o práci. Skoro se mi to ani nechce zmiňovat, protože jde o samozřejmost, ale firma dbá na dodržování zákonů a všech dalších stanovených zásad.
Did you find Personal fabric - agentura práce, a.s. interesting?
There are 4 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?