Firma nemá manýry velkých firem, neumí sice nabídnout tolik super cool benefitu, ale všichni se tu respektují navzájem a mají slušný kafe. Je tu velká možnost seberealizace.
Zajímavá náplň práce.
Opravdu flexibilní pracovní doba.
Dobrý kolektiv.
Práce na celém procesu od A do Z.
Chaos.
Chybějící procesy.
Snaha o vymýšlení věcí, které v jiných firmách již dávno fungují.
Neznalost procesů, jednání a zvyklostí v běžném zaměstnání.
Chybějící/nedostatečné vybavení.
Amatérismus.
Slovo managementu je slovo Boží! Máš jiný názor, nemusíš tu být.
Velmi arogantní až intrikářské jednání s lidmi, kteří ve firmě skončili poměr a čekají na poslední výplatu. Vysvětlení ve stylu: Peníze dostanete dle zákona posledního v měsíci, datum výplaty ve smlouvě pro vás již neplatí protože už u nás nepracujete! (zákonně možná v pořádku, dle mě je toto ale velmi špatné jednání s lidmi nemluvě o výčitkách, které s vysvětlením přišly).
Téměř žádné benefity a 4 týdny dovolená.
Možnost růstu, naslouchání. Můj názor je brán vážně. Nadřízení jsou otevření ke změnám a vylepšením, na kterých se můžu podílet, pokud mi něco přijde chaotické.
Líbí se mi fyzický produkt, se kterým pracuji.
Občas je prostředí až moc dynamické a působí trochu chaoticky. Kolegové jsou ale otevření ke změnám, tak mi to vlastně tolik nevadí, můžu si proces naplánovat podle sebe :-)
Otevřená komunikace, na všem se dá domluvit pokud to dává smysl.
Flexibilita - zaměstnavatel mi umožňuje studovat při práci
Nadstandardní vybavení pro práci v rámci NTB, telefonu apod.
Tady objektivně nemám co napsat.
Subjektivně bych samozřejmě našel, ale v objektivním měřítku není relevantní.