Možnost skloubit práci a osobní život, práce 37,5hod týdně, 5 týdnů dovolené, možnost čerpat náhradní volna.
Rozvoj firmy, rozšiřování portfolia zákazníků a výroby.
Silná podpora vzdělávání a profesního růstu.
Spousta šikovných lidí, kteří chtějí firmu posunovat.
Rychlejší dotahování projektů a úkolů.
Opportunity to learn new things
Pracujeme intenzivně na nových projektech, rozšiřujeme své stávající produktové a zákaznické portfolio. Také investujeme hodně času do vzdělávání a rozvoje.
Jobs fit for working parents
Fond pracovní doby pro všechny je 7,5hod/den. Pro administrativu flexibilni pracovni doba. Ve výrobě varianty směnování 7,5hod nebo 12hod.
Rozhodně se zlepšila firemní kultura, lidé spolu více mluví i napříč odděleními, známe se jmény, panuje u nás přátelská atmosféra, scházíme se i mimo práci a čas spolu trávíme rádi. Mám štěstí na super kolegy, s kterými se zasmějeme i efektivně vyřešíme problém. Můj nadřízený mě vždy pomůže a nikdy nenechá v problému - jsme TEAM a to je pro mě velmi důležité. Za necelé 2 roky, co v Retexu pracuji, jsem již 2krát byla oslovena s nabídkou změny pracovní pozice - nyní podruhé to byla nabídka již na vedoucí pozici. Pro šikovné lidi ochotné učit se a přispívat tak k růstu společnosti je zde šance na sobě pracovat a sáhnout si jednak na lepší peníze a také zdokonalovat sama sebe.
Je pravda, že někdy mám pocit, že nestíhám svoji práci, ale i s tímto se dá pracovat a neustále se zlepšovat, v dnešní hektické době je to ale již asi běžné.
Seberealizace, možnost ovlivnění posunu firmy, firma s velkým potenciálem.
Nedotahování věcí, neplnění úkolů, jasné zadáním, které je neměnné v průběhu času, podpora a motivace od nadřízeného, všichni zaměstnanci nejsou na jedné lodi - nefunguje spolupráce mezi jednotlivými odděleními.
There is one more comment about this company, but we are not 100% sure yet that it was written by an employee. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?