Oceňuji možnost přímé komunikace s nejvyšším vedením společnosti. To není všude samozřejmostí. Navíc jsou to lidé se vzděláním v oboru a netřeba jim problémy dlouze vysvětlovat.
Vzhledem k velikosti společnosti už nejde všechno tak rychle, jak by člověk očekával.
Security and stability
Firma má českého majitele, nevlastní ji žádná korporace, které je jedno jestli provozuje hotel, supermarket nebo nemocnici. Majitel firmu rozvíjí technologicky i personálně, protože jí žije.
Opportunity to learn new things
Nové technologie, možnost vzdělávat se v tuzemsku i v zahraničí.
Byla jsem ve spadia.lab bohužel jen na praxi, ale bylo to tam úžasné. Opravdu mě to tam bavilo a dost mě to inspirovalo k volbě dalšího vzdělávání. Personál skvělý a velmi ochotný. Byla jsem velmi spokojená a ráda bych zde nastoupila i po studiu.
Snaha pro osobní a individuální přístup k potřebám a schopnostem každého zaměstnance.
Jednoznačně organizaci toku informací. Většina informací (v mém případě především trasy svozů a adresy zákazníků) byla buďto v papírové podobě zastaralá, nebo dostupná pouze ústně (což znepříjemní práci v terénu i za použití telefonu). Jako brigádní náhradník za lidi na dovolené, jsem si takovýchto chvilek, kdy jsem neměl úplné informace, užil mnoho. Zvládnout se to sice dá, ale jeden měl pak pocit, že by mohl za takovou práci dostat lepší peníze.
Nové příležitosti naučit se nové věci,
posunout se na jinou pozici,
zapojit se do různých projektů,
mít zodpovědnost a důvěru vedení,
spravedlivé ohodnocení práce a poděkování za úsilí,
výborný kolektiv,