Firemní večírek a vždy výplata na účtě včas. zajímavé benefity byly když jsme za sobotu dostávali 500 kč na benefit kartu ale soboty se už nechodí. super je že máme obědy za super cenu to moc chválím
chybí více strojů na perlivou vodu, málo toalet na svařovně ,rozhodně bych zlepšil plánování výroby když se sníží počet přehazování mimo průměr uspoří se hodně času, zlepšit parkování u firmy mockrát se mi stalo že sem musel stát tam kde nesmím,
Nejvíce jsem spokojený s výplatou. Dobrým přístupem nadřízeného.
Z benefitů jsem využil právní služby. Ty můžu hodnotit na výbornou super přístup a rychlé jednání v dané věci. Další benefity rád časem využiji. Možná by nebylo na škodu připomenout lidem jaké benefity tu jsou k dispozici. protože já o všech určitě nevím. ani nevím kde bych si to našel. asi zajít na HR.
Vadí mi vzhled toalet ve výrobě. To je opravdu zážitek.
Did you find Frauenthal Automotive Hustopeče s.r.o. interesting?